Snap
  • Mama
  • Gezond

Mijn zoektocht naar de ultieme sport!

Ik wilde graag gaan afvallen, maar wilde beginnen bij het meer bewegen. Samen met mijn zus ging ik op zoek naar de beste keuze.

Ineens nam ik het wel erg serieus, ik maakte een aantal afspraken voor proeflessen. We begonnen met sporten in cabines, het klonk veelbelovend, maar de prijs was daar ook enorm naar. Daarnaast was het in mijn eigen dorp en daar ben ik niet zo voor, omdat je naast een bekende ligt, die je eigenlijk ook weer niet zo goed kent. Klinkt gek, maar vele zullen begrijpen wat ik daarmee bedoel.

Die werd het dus niet, we konden weer op zoek. Toen we beiden er voor uit kwamen dat boksen ook wel erg gaaf zou zijn. Hup, de volgende proefles werd geboekt. Vol goede moed gingen we er heen, al wisten we heel goed dat het niet mee zou gaan vallen. Maar dat het zo heftig zou zijn, WOW! We gingen deze doen, omdat je hier je tempo zelf mocht bepalen. Zodra je het uit stond te hijgen, riepen ze maar; TEMPO OMHOOG! Ik heb al astma, dus je kunt je wel inbeelden hoe dat voelde. Mijn tijd is nog nooit zo sloom gegaan, ik denk dat ze daar meteen door hadden; die zien we nooit meer terug! 

Daarna besloten we meteen; eerst die conditie maar eens omhoog, voordat we dit gaan doen. De volgende proefles werd een sportschool op een 20 minuutjes afstand. Vol goede moed gingen we er heen en het beviel ons meteen. Ik ben namelijk niet het meisje dat goed kan sporten met een lijstje en dat voor de komende maanden moet doen. En dat het daarna weer aangepast wordt en je daar weer een tijd aan vast zit. Nee, dit was dan ook niet zo een sportschool.

Ongeveer een jaar geleden stapten we die sportschool binnen en tot op de dag van vandaag kom ik er wekelijks! We doen voornamelijk kracht en ze komen ons dan 3 oefeningen geven die we bijv. 3 x 15 keer moeten doen. En elke week is het dus anders, of trainen we een andere spiergroep.

Helaas ben ik er nog niet echt mee afgevallen, althans, niet zoals ik hoopte. Wel heb ik, voor mijn doen dan, enorme spiergroei gekregen. Ik heb zelfs lichtelijke spierballen! ;) Nu moet ik mijn voedingspatroon eens gaan aanpakken en het hardlopen (geen smoesjes eigenlijk, maar mijn vriend moet bijna elke avond en de zaterdagmiddag paraat staan voor het werk, op zondagochtend gaat hij sporten en de rest van de zondag is voornamelijk quality time). Maar goed, dat is over een aantal weekjes ook weer afgelopen, dus dan kan ik gaan wanneer ik maar moet. Iemand een goed hardloopschema!? :)

7 jaar geleden

&nbsp; septiembre 27, 2010Y es que ver a los Villactivos grabando y después viendo sus productos, motiva a cualquiera. <a href="http://rrmeodms.com">¡hoanrEbuena!</a> por esos chichos y chicas que merecen nuestra admiración y deferencia.Los abrazo!

7 jaar geleden

You're the greesatt! JMHO

7 jaar geleden

Ja eigenlijk wel toch! Sommige broeken zakken goed af, dus ik merk het wel wat. Als mensen me vragen; hoeveel wil je afvallen, zeg ik ook altijd; geen aantal, gewoon blij zijn als ik in de spiegel kijk! Ik zal hem zo eens weg gooien! ;)

7 jaar geleden

Goede tip, ga ik ook eens aan beginnen! :)