Terug
Blog header image

Mijn zoektocht naar de ultieme sport!

Ik wilde graag gaan afvallen, maar wilde beginnen bij het meer bewegen. Samen met mijn zus ging ik op zoek naar de beste keuze.
Lindsy83
6 jaar geleden

Geen schema helaas, maar als je de deur niet uit kan kan je ook de trap in huis op en af 'rennen'. Ook heel goed voor de billenpartij ;)

nijn81
6 jaar geleden

Spieren wegen zwaarder dan vet, hè! Dus je kunt, als je begint met sporten beter in cm's meten of je afgevallen bent, dan in kg's wegen. Zitten je kleren minder strak? Oog je slanker als je in de spiegel kijkt? Gooi die weegschaal maar lekker uit het raam! ;-)

Jxx
6 jaar geleden

Begin eens eerst eens met wandelen en probeer na de kracht training te fietsen of op de loopband. Probeer het zo op te bouwen het wandelen kun je soms even afwisselen met hardlopen en zo zou ik het opbouwen

JufFeline
6 jaar geleden

Een goed hardloopschema voor als je zelfstandig wilt beginnen is de app van eefje. Let wel bij hardlopen goed op een rustige opbouw, en warming-up en cooling down om blessures te voorkomen. Ik zelf ben mee gaan doen met een beginnersgroepje. Dit vond ik super fijn!

EvaD
6 jaar geleden

Het eerste doe ik al, kracht en cardio wat wisselen. Maar wandelen is ook wel een goed idee om het te gaan opbouwen, bedankt! :)

EvaD
6 jaar geleden

Oke, die app ga ik eens bekijken, bedankt!! Ja een beginnersgroepje lijkt me ook wel leuk, maar we zitten met drukte op ons eigen bedrijf en vriendlief moet dan vaak onverwacht weg, dus dat is het moeilijke er aan!

EvaD
6 jaar geleden

Goede tip, ga ik ook eens aan beginnen! :)

EvaD
6 jaar geleden

Ja eigenlijk wel toch! Sommige broeken zakken goed af, dus ik merk het wel wat. Als mensen me vragen; hoeveel wil je afvallen, zeg ik ook altijd; geen aantal, gewoon blij zijn als ik in de spiegel kijk! Ik zal hem zo eens weg gooien! ;)

Anoniem
6 jaar geleden

You're the greesatt! JMHO

Anoniem
6 jaar geleden

&nbsp; septiembre 27, 2010Y es que ver a los Villactivos grabando y después viendo sus productos, motiva a cualquiera. <a href="http://rrmeodms.com">¡hoanrEbuena!</a> por esos chichos y chicas que merecen nuestra admiración y deferencia.Los abrazo!

Blog header image

Nieuw ziekenhuis

Nieuwe start

Na een serieuze teleurstelling in het ziekenhuis waar we ons traject hadden opgestart, waren we ons vertrouwen toch wel helemaal verloren daar. 


Lang verhaal kort: we hadden na een zeer succesvolle pick up, 10 bevruchte eitjes waarvan 8 van goede kwaliteit. Maar het ziekenhuis heeft fouten gemaakt bij het willen afnemen van DNA om Pre-genetische testen te kunnen doen.... Alles was voor niets geweest, geen enkel embryo was nog bruikbaar... 


We zijn dus naar een ander ziekenhuis gestapt, in de hoop dat het hier anders ging zijn.

Vertrouwen is er sowieso wel in dit ander ziekenhuis, ze stellen ons zeer gerust en zij werken op een andere manier. Dus laat ons hopen! 


Het enige jammere aan een traject in een ander ziekenhuis, je begint weer helemaal vanaf 0... 

Alle onderzoeken wil dit nieuw ziekenhuis opnieuw doen. 

Na 8 maanden hebben we eindelijk terug wat vooruitgang. Start van ons nieuwe traject is eind december! 


Met een dubbel gevoel, toch een beetje bang voor wat er weer gaat komen. En bang voor een nieuwe pick up, aangezien ik hier de vorige keer toch heel hard van heb afgezien. 


Hopelijk kan het nieuwe jaar ook mooi beginnen met veel goed nieuws! 


Altijd blijven hopen!