Snap
  • Mama
  • mama
  • liefde
  • daten

Mijn weg naar de liefde.. Deel 2

Griekenland

Vlak na onze derde date ging hij voor onder andere werk naar Griekenland, Kreta om exact te zijn en vroeg super spontaan of ik anders niet langs wilde komen?! Ik zei niet gelijk ja maar ook geen nee ik vroeg om advies bij mijn vriendin en die zwijmelde al helemaal af naar een Mamma Mia love story, zij besloot voor mij dat ik maar gewoon moest gaan! Dus daar ging ik in mijn eentje naar een eigenlijk nog hele onbekende jongen naar Kreta..

Ik kwam aan op de luchthaven in Kreta, best wel een beetje zenuwachtig en gelukkig was hij daar. We moesten nog best een stukje rijden naar het hotel wat best een beetje awkward was want beide waren we best zenuwachtig, we besloten als grapje dat wanneer een van ons het even niet meer leuk vond of tijd voor zichzelf wilde de komende dagen we het codewoord ''kiwi'' zouden gebruiken. Uiteraard de hele vakantie het hele woord kiwi niet gebruikt haha. 

Je snapt dat wanneer je op een bestemming als Kreta bent (op je vierde date) het eigenlijk een match made in paradise was! En dat was het ook.. ik vond hem super leuk, het eiland prachtig en de omstandigheden waren fantastisch! lekker eten, strand, zon, zee en echt tijd om elkaar te leren kennen. Na een paar dagen moest ik weer naar huis, terug naar het gewone leven. Hij zetten mij netjes af bij het vliegveld, we zeiden gedag en ik ging weer terug naar Nederland terwijl hij daar nog bleef. De daarop volgende dagen was er veel, heel veel app contact tot dat hij weer terug naar Nederland vloog en we elkaar ''eindelijk'' weer in de armen konden sluiten. 

Je hebt beide een super leuke tijd gehad en bent eigenlijk helemaal gek op elkaar maar dan ben je beide terug in Nederland, in de realiteit.. en dan? Dat lees je in het derde deel van mijn weg naar de liefde! 

Volg mij hier op Mamaplaats of gezellig op Instagram @me.and.zoe_

Snap