Snap
  • Mama
  • Relatie

Mijn vriend is zoooooooooooooo zielig!

Mijn vriend is zooooooooooooooooooooooooooooooo zielig omdat hij gevallen is!! Nu mag ik verpleegstertje gaan spelen!! Leuk!?!?!?Nog way!!!!

Normaliter is het "leuk of dankbaar" om voor iemand te zorgen die ziek is of niet lekker is.. In mijn geval is dat totaal anders... 

Vriendlief is gevallen met voetbal.. tja; ik zeg altijd, als je niet kan voetballen moet je dat ook niet doen... maar goed.. meneer heeft dus "pijn" deze pijn heeft ie dus al vanaf het moment dat hij thuiskwam.. En maar piepen.. dit doet pijn, dat doet pijn.. 

Ik zeg duidelijk tegen hem; ga dan naar de huisarts die kan het even nakijken.. meneer weigert! Prima hou dan ook op met zeuren!!! Nee hoor gezeur gaat door.. Hij is woensdag gevallen en inmiddels op zondag nog steeds pijn.. Hij is bij voetbal kijken en belt me op.. kan je me asjeblieft op komen halen???? Ik hou het niet meer van de pijn.. nou dan moet het wel heeeeel erg extreem zijn!!! Prima ik haal meneer op en zeg ook meteen dat ie de HAP(huisartsenpost) moet bellen. Dit doet dan ook eindelijk en afspraak staat gepland. Uurtje later kunnen we terecht en na bezoek daar volgt de diagnose: gekneusde rib. 

Meneer liep voorheen gewoon normaal maar naar de HAP heel moeilijk en eruit ook heel moeilijk. Thuis aangekomen had ie ook 'zo veel pijn'. Ikzelf ik de "verzorgmodus". Hij heeft immers pijn.. Maar toen het eten bezorgd werd en hij van de bank afspringen alsof het huis in brand stond ging er een lampje branden!!??!! Heeft iemand echt zoveel pijn of niet...? Lekker vroeg naar bed dan maar en hij zoekt in de kast naar de medicijnen die ik heb gehaald (paracetamol/ibruprofen)zegt ie; waar zijn die andere die je hebt gehaald? Ik zeg de tramadol?? Ja zegt ie? Nou uhmm... die haal je niet zomaar bij de kruidvat ???? maar neem een tramadol voor de pijn.. Wilde hij niet hij zegt ik neem wel ibruprofen.. oké prima.. 

Volgende ochtend; vandaag dus.. meneer ligt compleet uitgestrekt op de bank met telefoon in de hand.. Heeft ie echt zoveel pijn of is het gewoon aandacht?? Mijn aandacht krijgt ie in ieder geval niet...

7 jaar geleden

Las laatst: Tijdens een bevalling heeft een vrouw zoveel pijn.... Dat ze bijna weet hoe een man met hoofdpijn zich voelt ????

7 jaar geleden

Ik heb weleens tegen mijn man gezegd,.zal ik jet kist alvast bestellen? Het was gelijk over...

7 jaar geleden

Volgens mij typisch mannen gedrag. Toen ik mijn partner leerde kennen was ik 16 en hij 18. Ik kan de eerste keer nog herrinneren dat hij de griep had. Wat een aansteller. Heilig overtuigd dat hij iets ernstigs had, een hersentumor kwam zelfs voorbij in alles wat hij bedacht wat voor verschrikkelijk iets het kon zijn. Alles behalve de griep. Ik heb hem vierkant uitgelachen, gezegd dat hij op moet houden met zulke ziektes erbij te halen, die je niemand gunt en dat ik weer naar huis ging. Meneer voelde zich meteen een stuk beter. Heeft het ook nooit meer gedaan. Wil best zorgen voor hem, zolang hij wel reëel blijft

7 jaar geleden

Ik schenk er helemaal geen aandacht meer aan.. meneer is inmiddels druk aan het playstationnen ????