Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Mijn tip voor dit mooie weer!

Eindelijk mooi weer! Wil je jouw zwembadje op zetten blijkt er een gaatje in te zitten. Niet weg gooien! Lees even verder.....

Twee jaar geleden is er een kat van de buren op de rand van het zwembad gesprongen en toen bleek het zwembadje lek te zijn. Balen natuurlijk, want hij was net nieuw. Er bleek een gaatje bij de naad van het zwembad te zitten. Mijn man stond op het punt om het badje weg te gooien. Maar ik bedacht iets wat ik eerst wilde uitproberen. 

Ik had al gehoord dat de textiellijm (action) een wondermiddeltje was. Dit werd niet alleen gebruikt om dingentjes op te plakken op kleding maar ook als huidlijm enzovoort. Voordat we het badje gingen weggooien heb ik een klodder lijm op het gat gedaan. Het zwembad was op dat moment niet opgeblazen. Ik heb toen de lijm was opgedroogd nog een laagje aangebracht. Dit is inmiddels het derdejaar dat we het badje opgezet hebben zonder problemen. 

Dit is mijn eigen ervaring, geen reclame voor het genoemde bedrijf. Ik heb geen ervaringen met andere textiellijm dus deze kunnen net zo goed werken.

6 jaar geleden

Leuk dat je het zo oplost ja! Erg makkelijk, goed gevonden. Als je met hetzelfde probleem zit, maar je krijgt het niet zelf gerepareerd, nog niet weggooien!S chade door katten of andere dingen waarvan je denkt 'dat is geen garantie', daar wordt toch regelmatig soepel mee omgesprongen. De importeurs waar wij zaken mee doen, doen niet moeilijk over een scheurtje of gat, sturen gewoon een nieuw zwembadbadje op. Mits het natuurlijk wel binnen de garantieperiode valt.

6 jaar geleden

Super tip!!!!!! Die ga ik gebruiken want die van ons is door onze eigen kat lek gegaan, haha Ik ga het kopen en proberen!!!

6 jaar geleden

Fijn dat jullie iets hebben aan mijn tip :)

6 jaar geleden

Super tip! Ik ben nog wel nieuwsgierig waar het afgebeelde bad van is.. ;-)