Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Mijn test met Plenty Easy Pull

Hoi Iedereen,

Sinds een paar weekjes doe ik mee aan de ervaringstest van Plenty Easy Pull.

Dit is (zoals jullie op de foto kunnen zien) een keukenpapier dispenser, maar dan een heel handige.

Veel beter dan de ouderwetse keukenrol omdat je niet met je vingers aan de rest van de rol komt als je papier pakt, hij is makkelijk neer te zetten of op te hangen via bijgeleverd ophangsysteem (deze kan je op de muur plakken via een handige plakstrip), en gewoon een fijn dingetje.

Het papier is lekker stevig, neemt goed water op en je doet best lang met een rol (ook niet onbelangrijk he.. want ja, als je heel snel nieuw moet kopen is dat ook niet echt fijn)

Verder zijn de kids er ook weg van, want wat is er leuker dan spelen met papier..

Wel nog een kanttekening hoor, de dispenser is best groot, dus als je (zoals ik) een erg  kleine keuken hebt, is het best een groot ding.  Het was dus best eventjes zoeken naar de juiste plaats. (want een keukenrol kan je zo weer opbergen in je kastje, en dat doe je met dit ding toch echt niet zo snel).

Ik heb de Plenty Easy Pull echt al goed uitgeprobeerd en ben er best enthousiast over (hij doet het hier thuis vooral goed bij de kids, die vinden het erg leuk om hun handjes schoon te maken als ze aan het verven of knutselen zijn (of natuurlijk aan het bakken met mama in de keuken) en zelf gebruik ik hem voornamenlijk om het aanrecht schoon te maken.

De aanschaf is nu bij de blokker voordelig met een leuke kortingsbon, en de navul verpakkingen zijn ook goed te doen.

Als jullie ook leuke producten willen testen zou ik jullie aanraden om hier eens te kijken: http://www.trnd.com/nl/index.php

Je kunt je door een paar makkelijke vragen over jezelf en je gezin aanmelden, en je kiest zelf of je wel of niet wilt meedoen aan de tests. 

Echt heel leuk meiden!! Doe er je voordeel mee.

10 jaar geleden

@mbb, heb hem idd echt aan de wand (wel een tegelwand, en hier valt hij bij mij tot nu toe nog niet vanaf. :-)

10 jaar geleden

Ik doe er ook aan mee! Echt een heel leuk ding en handig, vind het ook handiger en voordeliger in gebruik dan de keukenrol. Het enige is dat je er echt aan moet denken de box overal mee naar toe te nemen, anders loop je nog met je vieze handen naar de keuken;) Verder ben ik er ook erg tevreden mee.

10 jaar geleden

vraagje ik weet niet of jij hem aan de wand geplakt hebt, echter is de streefstrip ook echt stevig, niet dat ie naar 3x papier eruit halen van de wand valt?