Snap
  • Mama

Mijn sollicitatie was kat in 't bakkie

Ik had een sollicitatiegesprek maar die verliep heel anders dan ik had verwacht!

Sinds september zit ik thuis. Tot januari had ik nog zwangerschapsverlof en toen ging de WW in. Prima geen probleem ik ging solliciteren allemaal leuk en aardig maar geen reacties of reacties zoals U past niet in het profiel e.d. 

Ik zag vorige week opeens een advertentie staan voor de thuiszorg huishoudelijk medewerker. Nu heb ik dit werk eerder gedaan en met plezier dus ik denk ik waag de gok. 

Gisteren dus al HET gesprek. Ik werd opgehaald door een man ik dacht gelijk mm dat word pittig. Kom ik de kamer binnen zit mijn oude leidinggevende daar van de organisatie waar ik eerst werkte! Nou dat was leuk binnenkomen. 

Ze zegt wij kennen elkaar, nou het gesprek verliep goed ze zei tegen die man dat ik een goede medewerkster was en dat mensen haar vaak opbelden of ik niet kon komen. (Wist ik niet hoor) iig was het kat in t bakkie en ze wordt nu ook mijn leidinggevende echt TOP! 

Ik kan eind april al beginnen Hoera! 

7 jaar geleden

Wat goed! Gefeliciteerd! Leuke wending heeft dat gesprek gekregen, maar je hebt die baan te danken aan jouw inzet en ervaring. Super!

8 jaar geleden

Gefeliciteerd! Heel veel werk plezier gewenst

8 jaar geleden

Super gefeliciteerd! Ik zoek nog steeds... Heel veel succes alvast voor je nieuwe (oude) baan! :)

8 jaar geleden

Gefeliciteerd!!! Dat is wel heel bijzonder zo. Heel veel plezier met je nieuwe werk.