Snap
  • Mama
  • Babyspullen
  • schoenen

Mijn ode aan Scapino

Nu het nieuwe schooljaar weer begint, had ik weer van alles nodig voor de kids. Gymtassen, sportkleding, schoenen, winterjassen en natuurlijk wat hippe outfits. Een lange lijst, shoppen dus. En op zo’n moment denk ik altijd: op naar Scapino.

Handig & voordelig

Sowieso loop ik met enige regelmaat, zonder omweg, de Scapino binnen. Gewoon omdat ik iets concreets nodig heb voor de kids. Het assortiment van Scapino is handig en precies wat je zoekt. Of het nu gaat om nieuwe schoenen, een extra jeans, een paar regenlaarzen, gymschoenen, zwemspullen of een leuke outfit. Scapino heeft ‘t.

Mijn score dit keer: 3 paar kinderschoenen (fijn dat je de voetjes in de winkel direct even kunt opmeten), gymspullen, een rugzak en voor allemaal een complete nieuwe outfit (oh en een coole Brandweerman Sam pyjama voor Finn).

Brandweerman Sam

Ook leuk bij Scapino is het assortiment met de populaire tv-figuren zoals Brandweerman Sam en Elza en Anna van Frozen. Voor naar school kocht ik hiervan een toffe rugzak. En...een fijne Brandweerman Sam pyjama waar mijn kleine Finn heerlijk in slaapt.

Toffe kleding

Ik weet niet hoe het met jouw kinderen zit, maar mijn kinderen trekken echt niet precies aan wat ik voor ze uitkies. Ze hebben een eigen mening, hoe klein ze nog zijn. Maar als ik ze meeneem naar Scapino, dan zijn ze altijd enthousiast. Het assortiment voor meisjeskleding als jongenskleding is lekker uitgebreid.

Kwaliteit

Wist je trouwens dat je bij Scapino schoentjes kunt kopen van het merk Dr. Visser? Deze schoentjes voldoen aan alle eisen. Vooral de kinderschoenen van Groot en Stapp zijn een echte aanrader. Deze schoenen hebben een tof design en zijn van hoge kwaliteit.

 

Leuk prijsjes

Tja en dat weet natuurlijk iedereen, Scapino heeft fijne prijsjes. Zeker nu, want tijdens de Back2school periode geeft Scapino 50% korting op ieder tweede kinderartikel.

Fijne winkel voor het hele gezin

Ik vind Scapino al jaren een hele een fijne winkel, die altijd van pas komt voor ons hele gezin. Tot snel Scapino.

Mama Elize, moeder van Willem, Julia en Finn.

Oh, nog een laatste tip: Momenteel hebben ze niet alleen 50% korting op ieder 2e kinderartikel, je krijgt ook een leuke sleutelhanger bij aankoop van een Hush Puppies Kids kinderartikel. Handig voor aan de fietssleutel toch?

Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Scapino, de inhoud ervan is van Mama Elize en Mamaplaats.

6 jaar geleden

Vindt die panterlaarsjes en blauwe trui op de foto echt leuk!

6 jaar geleden

Ja altijd weer een dure grap begin van het schooljaar, Echt veel nodig. Ga een keer bij Scapino kijken dan.

6 jaar geleden

het is echt een toffe winkel hoor. Bij ons op het winkelcentrum zit er ook een en loop altijd even binnen en kom bijna ook altijd met iets thuis.

6 jaar geleden

Kom er eigenlijk nooit, ga er denk ik toch maar eens gheen.