Snap

Mijn meisje, vandaag zou je 1 JAAR zijn!

Zoals iedereen weet die mijn vorige blogs heeft gelezen, is de week van 26 september nooit fijn. Hoe kom ik deze week door?!!

26 september 2015. mijn uitgerekende datum van mijn lieve sterretje. 

Zoveel meegemaakt, de wereld onder mijn voeten vandaan. 

Verslagen verloren en nu alleen. Hand in hand zouden wij samen zijn nu 1 jaar, in deze moeilijke tijd. 

Jou verloren maar nog altijd kun je me horen, 

tranen laten lopen maar altijd blijven hopen, 

mijn sterretje verloren, maar nog altijd kan ze mij horen. 

Een lach op mijn gezicht, 

als de mooiste ster aan de hemel verlicht. 

Overal voorgaan, vechtend en genietend, maar toch mis ik je meer elke dag. 

Jou verloren maar nog altijd kun je me horen, 

een lach op mijn gezicht,

als de mooiste ster aan de hemel verlicht! 

Dit gedicht heb ik gemaakt deze slapeloze nacht als het gemis van mijn sterretje. Hoe dan ook heb ik het een plekje gegeven. Lieve kleine ster. Je zou nu 1 jaar zijn en nu ben je 1 jaar als mooiste ster aan de hemel. 

Andere mama's met een zelfde verhaal? Of liefdevolle reacties? Ik zou alles mooi vinden om nu te lezen! 

Dikke kus,

MamavSter 

 26 - 09 - 2015 zou jij geboren worden. En vandaag 26 - 09 - 2016 zou jij 1 zijn!

7 jaar geleden

Heel veel sterkte vandaag. Maar vier haar verjaardag ook dat verdiend ze zo. Jouw mooie meisje. Ze voelt je liefde daar vast en zeker en ze vaak over jou. Ons meisje was 16 september een halfjaar geweest. Op zulke dagen mis je haar nog net iets meer dan alle andere dagen. Een hele dikke knuffel

7 jaar geleden

Een hele dikke knuffel voor jou. Wat moet dat moeilijk zijn.....