Blog header image

Mijn Mama had Kanker!

Pfff een beetje emotionele blog.. Moraal ervan: vloek niet met ziektes. Hier lees je waarom ik dat niet kan waarderen.
anoniem2017
7 jaar geleden

Ik snap je helemaal. Mijn moeder zit nog in het proces. Ze is nu 4 jaar ongeneeslijk. Enigste wat ze echt hoopt is dat onze kinderen haar niet gaan vergeten. En ik hoop dat ze het nog lang met die vervelende chemo,s vol kan houden. Al is het wel een slopende achtbaan. Mijn moeder heeft er zelfs ook wel eens iemand op aangesproken die het zei.

iMennen
7 jaar geleden

Ik kan er ook absoluut niet tegen! Mijn moeder is dit jaar overleden aan de gevolgen van longkanker (zonder zelf ooit gerookt te hebben). Maar ook voordat mijn moeder kanker kreeg, kon ik er niet tegen. Het liefst wil ik ook heel hard tegen die mensen zeggen dat ze geen idee hebben hoeveel pijn ze een ander daarmee kunnen doen. Maar het heeft geen zin. Zeker niet bij die pubers, dan gaan ze het vaak nog eens extra hard schreeuwen...helaas.

mamavan2girls
7 jaar geleden

Wat een heftig verhaal zeg. Wat moest dit moeilijk voor je zijn geweest. 16 jaar en dan al je eigen moeder verliezen... HOpelijk ben je nu gelukkig met je gezinnetje en besef je dat je moeder alles meemaakt van boven af. Stiekem heeft ze je kinderen al kusjes gegeven terwijl ze heerlijk dromen. Ik haat het als mensen vloeken met die ziekte. Ik heb zelf ook kanker gehad en mis daardoor 1 eierstok. Dat was heel heftig en ken veel mensen die zijn overleden ermee. Me oma, oom, neef van 35 jaar, nicht van 36 jaar. Ik snap niet dat ze deze ziekte vergelijken met een vloekwoord. Sterkte meid!

mamavanquentin
7 jaar geleden

Knap en herkenbaar geschreven.. Dikke knuffel!

Kimdejong
7 jaar geleden

Sterkte! Echt vreselijk. Hopelijk kunnen jullie nog lang van haar genieten!

Kimdejong
7 jaar geleden

Tja inderdaad. Sommige mensen kun je nog wel shockeren door er iets van te zeggen bij andere werkt het alleen averechts.

Kimdejong
7 jaar geleden

Dank je! Hopelijk ben jij nu helemaal genezen van deze vreselijke ziekte!

Kimdejong
7 jaar geleden

Moet je inderdaad ineens "volwassen" zijn.

Kimdejong
7 jaar geleden

Dank je!