Snap
  • Mama
  • tweelingmama
  • superheld
  • Jongensmama
  • alleskunnen

"Mijn mama, DE superheld "

Onze 2 meneertjes zijn inmiddels bekend met superhelden. Uiteraard zijn zij zelf de allergrootste superhelden.! Super baby, super jax, super jay en super Henk. maar.... ook papa en mama zijn superhelden.

Super papa lijkt ook wel heel erg veel op captain america, volgens de heren. Ik ga dan helemaal stuk want inderdaad, als je dat pakje er bij denkt. Papa is ook super sterk! Papa kan huizen omhoog tillen en verhuizen. Hahaha! Net echt. Tja heel veel vrouwelijke super helden zijn er niet. Maar volgens de heren lijk ik ook nog Echt op haar, vooral door mijn eerdere knal rode haar. The black widow. Aaah, op zich vind ik dat best een groot compliment. Haha. 

Overal waar we komen, en zij erop staat, roepen de heren keihard in koor "mama! Kijk, dit is mijn mama.!!!".ook leren ze andere kinderen dat hun mama een super held is. En gelukkig vertellen ze niet dat ursula van de kleine zeemeermin op mama lijkt, dan was het een ander verhaal geworden. 

Nu komen we op het punt van de superhelden en de taken die daarbij horen.  Hou je vast, hier komt het. Als ze s'ochtends niet heel vrolijk en actief uit bed komen moet mama ze allebei tegelijk optillen en van de trap af zeulen, lekker veilig. Doen we dus niet. Super mama kan echt op de seconde na 2 broodjes tegelijk smeren. Niet dus, die ene seconde dat een ander later brood krijgt is heel erg! Als ik nou 4 armen had.. he? Ze zijn er ook van overtuigd dat ik mezelf, en zij allebei tegelijk op de seconde na om kan kleden. (Lees:tegelijk). Mama is toch een superheld? Dat kan ze toch wel.. helpen tandjes poetsen, nou ze willen niet met links door mij gepoetst worden. Haha. Dat zeg ik dan. Dan zie je ze kijken van huh? Ranja terwijl iemand eigenlijk melk wilde. Jo mama, je hebt toch een sensor waarmee je dat altijd goed hebt? Euh nee.. Haha. En dan nog de vraag hoe het kan dat mama op dat moment niet goed meer weet wie nou welke beker wil. Als de melk op is, tover je toch een pak?  En zo kan ik nog meer situaties opnoemen die veel ouders kennen. 

De jongens denken echt dat ik een alleskunner ben, een superheld. Als er iets kwijt is weet ik het te vinden, iets met spiritueel zijn. Mama is ook heeel erg sterk. Meestal, uitroeptekens,  meestal schat ik goed in wat ze bedoelen. Ookal bewijs ik vaak genoeg dat ik echt niet alles kan. Nog steeds blijf ik hun superheld, en zij die van mij. Onvoorwaardelijk. 

Zo, wat is jouw super kracht??

Liefs Miranda 

3 jaar geleden

Wat een bofkont ben jij dan. Hier alleen voor de mensen uit de zorg, de rest op 2 maart. En dan misschien het voortgezet onderwijs, 1 hele dag per week. En daar zijn ze al zo gelukkig mee, ze zijn dat online leren zo spuugzat. Ik het online werken, maar voorlopig duurt dat nog wel een half jaar, minstens.

3 jaar geleden

Hoezo eenzaam? Verre van. Ik heb genoeg te doen, Wellicht is dat jouw gemoedstoestand ? Vaak is iets lelijks zeggen over een ander een spiegel voor jezelf. Euhm... de opvang is allang open.

3 jaar geleden

Beste oma, het mag best wel wat vriendelijker... voel je niet verplicht om een reactie achter te laten. 👍

3 jaar geleden

Je bent sowieso een super held! En je kracht is: mama zijn