Snap
  • Mama

Mijn Levensverhaal deel8

Eindelijk mijn leven terug. Mijn vrijheid. Druk op zoek naar mezelf.....

Ik vond het erg spannend. En wist dat ik een tijdje lekker aan mezelf moest gaan denken. Ik ga vaker naar mijn moeder toe. We bouwen samen weer een hele sterke band op. Ik heb haar vertrouwen ook weer terug gewonnen. Mijn broertje woont nog bij mijn moeder. Ik ga daar geregeld heen en blijf daar ook vaker slapen. Ga geregeld met m'n broertje en z'n vriendin op stap. Lekker genieten van het vrije leven. Maar ook kijk ik uit naar de perfecte man voor mij. Hopend dat ik hem ooit tegen ga komen. Want dat ik in m'n toekomst een lieve man zie en kinderen en een leuk huisje dat houd me sterk. Tuurlijk is het lastig en blijf ik last van zucht houden op z'n tijd. Maar ik weet hier goed mee om te gaan en geef hier niet zomaar aan toe. Dan maar afleiding zoeken. Soms lekker los gaan en op stap met de nodige alcohol. Heerlijk genieten. Ik ben zo blij dat ik bij mijn neef mag wonen. Hij en z'n vriendin werken allebei. Ik neem het huishouden en het koken voor mijn rekening. Ook geef ik ze wat geld per week (€30,-) veel heb ik niet met m'n uitkering. Maar wil zo goed mogelijk mee dragen in de kosten. Ik neem ook de zorg van m'n nichtje op me als ze thuis is. Ben dol op haar. 

Mijn broertje bleef ook geregeld bij ons logeren met z'n vriendin. Hij zit in een dart team. En vroeg of ik een x mee wou gaan. Ja gezellig. Met z'n alle zijn we er heen gegaan. Ik liep de kroeg binnen en werd meteen zenuwachtig. Wat een leuke knappe jongen achter de bar. En wat gaat ie leuk met m'n nichtje om. 

Er ging een paar weken voorbij en kon die jongen maar niet uit m'n hoofd zetten. Ik snapte d'r niks van. Verliefd op het eerste gezicht. Wist niet dat dat zo voelde.  Zo echt zo mooi zo puur. De vlinders in m'n buik. Alleen maar aan hem kunnen denken. Toen ik hem eindelijk weer zag durfde ik niks te zeggen. Was zo verlieft. Snapte er niks van. Ik ben altijd degene geweest die van alles durfde en er gewoon op af ging als ik iemand leuk vond. Na een tijdje had ik de stoute schoenen aangetrokken en iemand zijn telefoon nummer gevraagt. Zo zijn we aan het smsen gegaan. 

Met koninginnen dag was ik ook in de kroeg en hebben we veel gepraat. Zo open en eerlijk. Een week later zijn we op eerste date gegaan. 

Hij vond mij ook erg leuk. Maar had altijd gezecht ben niet op zoek naar een vriendin. Geniet van het leven. Maar komt ze toch op mijn pad dan ga ik ervoor. Hij heeft me toen savonds met onze date gezoend. Was nog verliefder dan ik al was.

Zeker was ik bang dit alweer snel kwijt te raken. Of dat hij toch anders zou zijn dan het leek. Want ja liefde maakt blind. 

Word vervolgt