Snap
  • Mama

Mijn levensverhaal deel 9

Heerlijk verliefd zijn. Vlinders in mijn buik. Maar ook angst komt er bij kijken...

Omdat ik al heel wat heb mee gemaakt ben ik zo bang dat dit ook weer fout gaat lopen. Maar ook heb ik sterk het gevoel dat Johnny de ware is voor mij. 

Eerst was ik iemand die haar vriendje claimde. Maar bij Johnny had ik sterk het gevoel dat ik hem moest loslaten. Hij darten graag,had nog geen lange relatie gehad. Hij woonde bij zijn broer. Was vaak in het café waar hij werkte. Hoe moeilijk ik het ook vond ik probeerde hem niet steeds te bellen en smsen. Probeerde gewoon ook mijn eigen ding te doen. 2 dagen na onze eerste zoen moest ik toevallig in Gemert zijn. ik liep langs de kroeg waar hij  werkte en ben daar op het terras gaan zitten. toevallig was hij er ook en kwam gezellig bij mij aan tafel zitten en wat drinken. Toen kwam er iemand voorbij die hij kende. En stelde mij voor als zijn vriendin. Ik kreeg het warm en was blij dat hij dit zo bevestigde waar ik al op hoopte. we hebben veel gepraat maar ook gezoend.  beiden helemaal verlieft. heerlijk dit gevoel wat van 2 kanten komt. 

ik ben later die dag naar mijn moeder gegaan. Die heb ik het nieuws verteld. 

in de tijd dat ik bij mijn neef woonde is de band van mij en mijn moeder veel hechter geworden. geregeld bleef ik daar slapen. ging vaker op bezoek. hielp haar met boodschapjes doen en de tuin bij te houden. of gewoon gezellig kletsen. 

ik heb nadat ik een paar weken met Johnny was hem aan mijn moeder voorgesteld. ook zei was meteen weg van hem. geregeld bleef Johnny bij mij slapen. En ik ben wel eens blijven slapen als hij in het café bleef slapen. 

de eigenaar van het café had 4 kinderen. jonge kinderen. 2 meisjes en 2 jongens tussen de 7 en 14 jaar. En Johnny ging zo lief met ze om. op een normale gezonde manier. Ja vooral op een gezonde manier dat sprak me zo aan. werd nog verliefder dan ik was. Nadat we een maand samen waren kreeg ik een kamer langs het café waar hij werkte. Hij zou 2 weken blijven logeren. Maar in de tussentijd had zijn broer de huur opgezecht en zijn we officieel samen gaan wonen. het was niet mijn bedoeling om zo snel te gaan samen wonen. Maar het voelde zo goed. Nadat we een half jaar op de kamer woonde zijn we gaan verhuizen naar een appartementje met 1 slaapkamer.  dat beviel heel goed. we zijn elkaar veel beter gaan leren kennen. en zijn nog nader tot elkaar gekomen.

Word vervolgt....

ps: ben zo benieuwt naar wat mijn volgers van mijn blogs vinden