Snap
  • Mama

Mijn levensverhaal deel 6

Ik was 17 en verslaaft aan de cocaïne en ritalin. Ik neem. Jullie mee in voor mijn gevoel mijn heftigste tijd met de meeste dieptepunten

Ik leerde koen kennen toen ik 16 was. Ik heb 2,5 jaar een relatie met het gehad. Hier kwam een einde aan toen mijn moeder in m'n handtas had gekeken die ik beneden had laten liggen. Ze had een envelopje gevonden met nog een beetje cocaïne erin. Ik had toen koen gebeld en het uit gemaakt. M'n moeder was zo boos op mij en koen. Dat ik bang was voor de gevolgen.

Ondertussen was mijn moeder gaan scheiden. M'n zus tanja was getrouwd en ging samen wonen. Ik woonde toen alleen met m'n moeder en broertje. 

Mijn moeder had me via de ggz aangemeld voor een afkickkliniek. Daar zat een wacht tijd op. En daarom was ik eerst naar de paas gebracht. Om zo mijn moeder tot rust te laten komen. Ik was zo verslaaft dat ik de ritalin steeds uit de kast pakte. M'n moeder had zelfs een kluis aangeschaft en de ritalin daar in bewaart. Maar zelfs de kluis sleutels heb ik wel eens weten te bemachtigen waardoor m'n moeder toen ze sliep haar broek aan had om daarin de kluissleutels te bewaren. Uiteindelijk was het zo ver dat ik naar de afkickkliniek ging. Daar heb ik 4 weken gezeten. Om af te kicken. Daar ben ik een jongen tegen gekomen. Theo woonde in Roermond. En ik viel voor zijn gladde praatjes. Toen ik na die 4 weken naar een andere kliniek ging bleef ik contact houden met theo. Die heeft me uiteindelijk uit de kliniek gehaalt. Ik mocht bij hem gaan wonen. Hij woonde samen met zijn vader. Ik heb mijn moeder niet verteld waar theo woonde. Na een maand was theo op me uit gekeken en zette me bij mijn moeder af. Ik mocht niet meer thuis komen wonen. En heb na lang zoeken een plekje gevonden waar ik terecht kon. Een vrouwen crisis opvang. Daar heb ik maar een weekje gezeten. Want na een drugs test kwamen ze erachter dat ik de dag voordat ik daar kwam cocaïne had gebruikt. Een vriendin van m'n moeder Mieke had me daar opgehaald. Ik mocht bij haar logeren. Theo belde me weer op en had er spijt van. Hij wou met mij en zijn vader op vakantie. Ik ben weer terug gegaan naar theo. Na de vakantie zijn we gaan zoeken naar een plekje dichter bij hem waar ik kon gaan wonen. Ik ben toen naar een zwerf jongeren opvang gegaan. Na 3 maanden ben ik daar ook weer uitgezet omdat ik me niet aan de regels kon houden daar.

Word vervolgt.....