Snap
  • Mama

Mijn levensverhaal deel 3

Ik ga nu verder met mijn levensverhaal maar nu ben ik 11 jaar oud......

Ik ging naar de 1e klas van het vbo. Tanja zat in de 4e dat vond ik wel prettig iedereen kende haar en daardoor werd ik meer geaccepteerd op school.

De allereerste dag. Leuk lachen en veel lol trappen. Maar kwam er in de 1e les al achter dat tanja niet zo geliefd was bij de leraren. Een jongen uit de klas gooide een propje papier na mij toe ik gooide trug en ja op dat moment zag de leraar dat ik een propje gooide. Hij zei je bent zeker het zusje van tanja. Ik vol trots ja dat ben ik. Nu de klas uit en ga je maar melden. Dat was dus al de eerste keer dat ik uit de klas gezeten werd. Veel strafwerk mee gekregen. Gelukkig was m'n moeder zo lief om het opstel te schrijven zodat ik het alleen maar hoefde over te schrijven. 

Aan het einde van het schooljaar werd ik 12. Een hele leuke verjaardag gehad. Mijn zus tanja had verkering met de neef van onze stiefvader. Op mijn verjaardag was ze daar heen gegaan. Savonds toen al het bezoek weg was kwam ze huilend thuis. Kleren wat kapot. M'n moeder stuurde me naar m'n slaapkamer. Tanja was verkracht door haar "vriend" omdat m'n moeder de vader van hem kende belde ze die op en die kwam langs. In eerste instantie was hij heel boos op zijn zoon. Maar later was hij boos op m'n moeder en tanja omdat ze naar het ziekenhuis zijn gegaan en aangifte hadden gedaan van verkrachting . De familie keerde zich tegen ons. Ze vonden dat mijn zus dit zelf gewild had en dat het dus niet waar kon zijn.  Tanja kon niet meer normaal over straat want waar ze ook kwam werd ze bedreigt net als mijn moeder. 

Ik die zomer ging ik zwemmen met een jongen zijn broer en vriend van die broer zijn ook naar dat zwembad gegaan net als een hoop andere kinderen. In het zwembad begonnen de jongens mij en 6 andere meiden ons te betasten en toen we weg wilde duwde een van die 3 een meisje zo hard tegen een (stenen) omkleedhokje aan dat ze z'n pijn had. De jongens gingen zich omkleden en wij durfde het zwembad niet meer uit de jongen stonden ons buiten op te wachten. We vertelde ons verhaal aan de vrouw die bij de receptie zat. Die had de deur op slot gemaakt en we hoopte zo dat de jongens weg gingen. Toen kwam er een man aan en de vrouw van de receptie maakte de deur voor hem open. Vertelde de man wat er gebeurt was. Die man werd boos en sloeg de jongens met zijn tas. Die jongens rende naar het politiebureau die om de hoek lag. Toen kwamen er een paar politieagenten aan en vertelde wij ons verhaal. Onze ouders werden gebeld. En uiteindelijk mochten we naar huis. Ik wou alleen maar douchen alle viezigheid van me af douchen. Tanja was er voor me. Ze was zo lief voor me. De dagen erna was ik veel aan het nadenken over wat me jaren ervoor aangedaan was.

Word vervolgt