Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Mijn kook uitdaging voor 2015!

Mijn kookuitdaging voor 2015 word er eentje met 100 pastarecepten en 1 moeilijke eter!

Zo aan het einde van het jaar ga ik altijd nadenken over het nieuwe jaar dat komt. Nu heb ik besloten om in 2015 eens wat anders te doen dan anders: ik ga een kook uitdaging aan!

Mijn kookuitdaging voor 2015 is er eentje waar ik super veel zin in heb maar stiekem ook een beetje tegenop zie aangezien ik een moeilijke eter heb en dat dus nog een uitdaging gaat worden. Ik ga het kookboek; Gino's pasta van Gino D'acampo in 2015 helemaal door en elk recept eruit maken. 

In het boek staan 100 pastarecepten.. Dat lijkt op zich geen uitdaging (iedereen maakt pasta denk ik) maar bij de meeste van de recepten moet je de paste zelf maken (iets dat ik nog nooit gedaan heb) en er staan een aantal recepten in met dingen die ik nog nooit gegeten heb of klaargemaakt heb. Maar, we gaan er voor!!

365 dagen, 100 pastarecepten en 1 moeilijke eter..... Bring it on! 

9 jaar geleden

Pasta maken is simpel, makkelijk, lekker, snel.....wij doen het regelmatig. 100 gram bloem, 1 ei, beetje zout, en wat olijfolie. Flink kneden tot het een goed mengsel is en dan in plastic uurtje in koelkast. Dan goed platdrukken en door de machine halen, en je hoeft echt geen machine te hebben voor honderde euros. Die van ons was 14.99 van de ah. Werkt perfect en super handig in gebruik. En zelf gemaakte pasta is zooo lekker. Succes met je uitdaging.

9 jaar geleden

haha lijkt me een behoorlijke uitdaging. Succes!