Snap

MIJN KEUZE STAAT VAST.

Maar toch wil ik graag dat heel de wereld weet hoe ze er uit zien.

Ik krijg elke dag nou ik denk wel 20 keer de dezelfde vraag op Instagram. Hoe moeilijk het ook is, ik doe het toch. Het aller liefste laat ik de tweeling aan iedereen zien. Heel de wereld moet zien hoe een knappe mannen ik heb waar ik jaren voor heb gevochten. Maar mijn keuze staat vast. Vanaf het begin laat ik hun gezichtjes niet zien, dit is een bewuste keuze waar voornamelijk ik voor heb gekozen. Thierry staat gelukje volledig achter me. 

Ik had nooit verwacht dat ik het überhaupt zou doen, voordat ik zwanger was had ik altijd gehoopt en gedacht dat ik een kei leuk Instagram account zou krijgen met allemaal mooie plaatsjes van de tweeling. Ik moet eerlijk zijn, ik pak zelfs te weinig mijn camera, ik als fulltime plaatjes schiet, maakt eigenlijk te weinig plaatjes van de tweeling. heel slecht maar het is ook echt zo. Hoe dat nou komt? ik durf het niet te zeggen, ik denk dat dat te maken heeft geen zin. Ik heb best veel meegemaakt voor, tijdens en na de bevalling dat ik gewoon de moed niet bijenkaar kan rapen op mooie foto's te maken. We hebben overigens wel een leuke fotoshoot gehad waar ik ontzettend trots op ben. 

Tegenwoordig hoor je veel rot verhalen over foto's van je kind(jes) als je ze plaatst op social media. Ik heb er geen goed woord over. Rare mensen die je foto gebruiken zonder toestemming of verschrikkelijke figuren die er andere ideeën mee hebben. Oeee ik moet er niet aan denken  hoor.  ik wil er echt voor waken daarvoor zijn ze me echt te veel waard. Hoe los en makkelijk ik ook eerder was hoe meer beschermend ben ik nu. soms lijk ik wel een tijger! kom niet bij de wagen, blijf er vanaf! KIJK NIET. nee zo erg is het niet maar jullie begrijpen me wel toch? Misschien komt het wel doordat we er zolang voor hebben moeten vechten en het natuurlijk een paar keer mis is gegaan. Wie weet in de toekomst dat ik ze erbij betrek, maar voor nu staat het vast en genieten alleen wij van onze twee wonders.