Snap
  • Mama
  • terugblik
  • 2021
  • Jaarinvogelvlucht

Mijn jaar in vogelvlucht

Een soort mini traditie, ik neem jullie mee in mijn afgelopen jaar.

2021, het zit er bijna op. En wat een jaar is het geweest..

1. We kochten een nieuw huis! Wat ik totaal niet had verwacht maar wel altijd van droomde, een huis samen bezichtigen en samen kopen. Echt van ons. Dat gebeurde er dit jaar. Wij deden aan kopen zonder kijken. Nog steeds geen moment spijt van gehad. De ruimte, de wijk, het is alles wat we wilden. Heel heel blij mee. En nu alle nieuwe meubels er in staan ook echt mijn trots. Totaal anders als wat we hadden. En dat was precies de bedoeling. Zo blij dat het zo goed geslaagd is.

2. Ik kreeg na een half jaar in dienst al een vast contract! Iets wat ik ook niet had verwacht. Maar ik zit zo op mijn plek, vind mijn werk oprecht super leuk en heb nog geen dag gehad dat ik niet met plezier naar mijn werk ging. De beste keuze die ik vorig jaar maakte. Ookal kwam na 2 weken in dienst de eerste lockdown. Ik zat toen wel even in de stress want ik had nog een proeftijd maar werd gelijk gerustgesteld en deze lockdown rocken we ook gewoon weer met zijn alle.

3. De eerste verjaardag van Stijn. Zijn eerste stapjes, de eerste woordjes. Allemaal mijlpalen die ook bij dit jaar hoorden. Hij startte op een nieuwe opvang en doet het vanaf dag 1 waanzinnig goed. Helemaal op zijn plek daar. Trots op dat kleine dappere jongetje! 

4. Mega mijlpaal, 4, Daan werd 4 jaar. Dat vierde we nog in het oude huis. Hij startte op de basisschool en heeft het ontzettend naar zijn zin. Heeft ook al echt vriendjes en laatst zelfs een keer al "afgesproken". En hier kwam ook een stuk gevoel bij kijken. Ik wist niet dat ik zo emotioneel kon zijn, dat mijn kind naar de basisschool zou gaan. Ik leer mezelf steeds beter kennen als moeder zijnde haha.. maar het zijn grote stappen,en ik ben zo zo zo trots! 

Snap

Al met al een vrij positief jaar. Met waanzinnige hoogtepunten 

Maar 2021 was ook het jaar van lockdowns, avondklokken en vaccinaties. Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik er geen last van heb gehad. Ik nam zelfs een pauze van social media omdat ik mij zo stoorde aan de negativiteit. Ik hoop oprecht dat op dat gebied 2022 iets positiever mag zijn. 

Leuk dat je weer mijn blog hebt gelezen! 

2 jaar geleden

Wat leuk om te lezen dat Stijn het zo naar zijn zin heeft op de nieuwe opvang 😉😘🤣