Snap

Mijn Ingreep tegen snurken #5

Inmiddels zijn we 5 dagen verder en het gaat klein beetje bij beetje beter.

T is gisteren weer gaan werken maar kwam gelukkig smiddags weer thuis. Ik merk dat ik inmiddels erg zwak geworden ben. In 5 dagen tijd heb ik misschien 10 hapjes babyvoeding binnengekregen. Het drinken ging gelukkig na 2 dagen wel al beter. Ik dacht na dag 2 namelijk echt dat als het niet beter zou gaan savonds, dat ik moest worden opgenomen en aan het infuus moest. Toen ik smiddags sliep heeft T dan ook even de huisartsenpost gebeld en gevraagd wat te doen. Ze raden toch aan om waterijsjes te eten, door de koude temperatuur word de zwelling minder en gaat de pijn ook langzaam weg. Dit hebben we dan ook maar gedaan.

Ook ben ik nu sinds 2 dagen gestopt met het medicijn Tramadol. Een pijnstiller wat te vergelijken is met een lichte morfine, zo omschreef de arts het. Ik merkte dat ik hier echt heel duizelig van werd en licht in mijn hoofd. Nu ik daarmee ben gestopt gaat het ook weer wat beter. Slikken gaat weer redelijk. Alleen is er iets met mijn smaak, zal wel met de wonden te maken hebben, maar alles wat ik eet krijgt een zeperige vieze smaak zodra ik het afslik. Dit helpt natuurlijk ook niet als ik weer wil gaan eten.

Ook voel ik de wond inmiddels op mijn tong hangen. Dit zal wel een korst ofzo zijn. Sorry voor de onsmakelijke details.. Denk maar eens dat je nog wat eten op het achterste van je tong hebt, wat je dan zou wegslikken. dit gevoel heb ik nu constant. Maar goed ik merk verbetering tegenover 4 dagen geleden en daar ben ik al heel blij mee. Volgende week moet ik namelijk weer gewoon werken en dit weekend gaan we nog een weekend weg met de familie.

Ik merk gewoon dat ik erg gefrustreerd ben dat ik mezelf niet ben nu en niet veel kan.  Stukken lopen zijn erg vermoeiend en ik ben niet iemand die veel klaagt en dat wil ik dan ook niet. Daarom ben ik nu dit blog gestart zodat ik mijn frustraties kan wegschrijven. Dat heb ik namelijk na mijn bevalling ook gedaan en dat was heerlijk. Sorry dat jullie nu al dit geklaag over jullie heen krijgen hihi.

6 jaar geleden

Dankje voor je reactie. Van die korst wist ik. Ze raden me wel af om melkproducten te eten/drinken. Daar krijg je weer veel slijm van.

6 jaar geleden

Ohja en door regelmatig veel te drinken komt er geen harde korst op.. dit scheelt veel pijn. Maar waarschijnlijk wist je dit al

6 jaar geleden

Ik heb dit ook gehad, mijn amandelen waren enorm groot hierdoor had ik slaap apneu.. ik merkte dat vanille vla, appelsap en veel waterijs mij enorm goed deden.. wel had ik spijt dat ik na een week al weer vol aan de bak ging. Hierdoor heb ik nog lang last ervaren door te veel bukken en het te snel stoppen met pijnstilling.. Ik hoop dat je snel op knap!

6 jaar geleden

Ik ben benieuwd of je al beter hersteld bent inmiddels :)