Snap

Mijn ideale droomvakantie!

Hoe zie ik nou mijn droomvakantie? Eigenlijk niet zo moeilijk! Simpel maar onbezorgd ;)

Ten eerste..wat een ontzettend leuke winactie van Mamaplaats in dmv een blog wat leuks te kunnen winnen! Nou, hier is mijn blog!

Waar is mijn droomvakantie?
Mijn droomvakantie bevind zich in Spanje aan de kust. Het plaatsje Estartit welgenoemd. Ik ben vanaf de eerste keer dat ik er ben geweest al verliefd op deze plek. Het straalt rust, vriendelijkheid, gezelligheid en warmte uit. Het voelt voor mij als thuiskomen elk jaar, en het is letterlijk een traantje wegpinken als we weer wegrijden richting Nederland!


Met wie is mijn droomvakantie?

Mijn ideale vakantie is met mijn vriend, twee kindjes, mijn zusje en haar vriend, plus mijn opa en oma!
Ik hoor je denken.. kan je een ideale vakantie samenstellen, doe je dat met allerlei familie?! Waarom??
Nou heel simpel, omdat mijn opa en oma er ten eerste er nog zijn! een al erg uniek gegeven dat niet veel mensen kunnen benoemen. Oma, mijn moeder, ik en Chanell zijn 4 generaties op een rij en daar ben ik heel erg trots op.
Opa en oma zijn allebei inmiddels in de 70 maar tot nu toe nog erg kwiek. Ze komen rond van een AOW'tje en alsnog sparen ze elke maand een bedrag voor Chanell haar rekening voor later. Tevens staan deze mensen altijd, maar dan ook echt ALTIJD voor iedereen klaar. Iedereen mag een beroep op ze doen en niets is ze te gek. Ik sta er soms echt van te kijken hoe lief deze mensen kunnen zijn. Ze hebben het niet al te breed en ik zou hun meenemen op vakantie zodat ze eens een keer echt kunnen genieten zonder zorgen, dat hebben ze echt dubbel en dwars verdiend.
Mijn zusje en haar vriend neem ik mee omdat ik simpelweg een hele goede band heb met mijn zusje en ze sinds ze met haar vriend is een gelukkiger mens is geworden. Ondanks dat zijn het nog maar piepjonge mensen die weinig tot niks te besteden hebben. Op vakantie samen zijn ze nog nooit geweest simpelweg vanwege het geld. Dit terwijl ze beide hard werken. Ze hebben gewoon de ene tegenslag na de andere helaas. Ik zou het erg gezellig vinden als zij ook meegingen en lekker onbezorgd konden genieten van een vakantie.

Waarom ik mijn kleintjes en vriend mee wil nemen hoef ik natuurlijk uit te leggen!

Wat doen we op mijn droomvakantie?
Elke dag uit eten, elke dag even het strand bezoeken. Samen met de kleintjes naar een waterpark waar ze lekker kunnen spelen en 's avond met z'n allen gezellig bij elkaar zitten, erg simpel... maar toch lijkt me dat het mooist. Samen met een boot naar een nabij gelegen eilandje waar je visjes kan zien en de grot kan bewonderen. Het hoeft voor mij allemaal niet zo duur en over the top, ik ben allang tevreden dat ik even uit de dagelijkse sleur ben en nergens rekening mee hoef te houden qua dag of tijd! Het geluk zit hem in de kleine dingen, zoals de kleintjes zien genieten bij het strand of met een ijsje, dat is nou pas een geslaagde vakantie. Gewoon op de camping waar we elk jaar staan.

Dit was het wel zo'n beetje, een beetje saai misschien.. maar zo zie ik nou eenmaal een droomvakantie :)

Groetjes Linda