Blog header image

mijn highlights van 2015

Een grote verandering en het belang van familie, niet alleen met de feestdagen maar ook daarbuiten.

Na 2014 het jaar waarin we een miskraam kregen en ons verloofden zou 2015 ons jaar worden besloten we vol goede moed. Nieuw huisje nieuwe kansen. 

6 januari had ik mijn intake bij een kliniek ivm stemmingswisselingen. 21 januari werd ik opgenomen en begon de grootste verandering van mijn leven. Ik kreeg een heropvoeding. 

Alles wat ik altijd als normaal had gezien bleek een emotie regulatie stoornis te zijn. Ik??? Eeen stoornis??!?!? Ik heb nog nooit zoveel gehuild als die periode, alleen in de weekeinden naar huis, medicatie voorgeschreven krijgen. Nee je mag absoluut niet zwanger raken zolang je hier onder behandeling bent. *pats* daar spatte mijn droom even uit elkaar. 

Ik als een idioot aan de slag om het traject goed af te ronden, met veel steun van mijn partner die het huishouden en de zorg voor de huisdieren op zich neemt. Intussen veel lieve kaartjes vanuit mn omgeving die vaak op precies de juiste momenten binnen kwamen. 

Na 9 maanden mocht ik dan eindelijk mijn behandeling afsluiten, eindelijk klaar en weer naar huis. In het begin vooral weer heel erg wennen om thuis te zijn. Vooral veel contact aanhalen met de weinige naaste familie die ik heb. Mijn oma is er afgelopen jaar achter gekomen dat ze opnieuw kanker heeft. Ze praat er weinig over maar ik zie dat het haar veel pijn doet, net als de gedachte dat ze wss niet bij onze bruiloft kan zijn of ons kind kan vasthouden.