Snap

Mijn goede voornemens voor 2016

Heb jij ze ook, goede voornemens? Ik heb er altijd wel een paar. Heb jij ook dezelfde voornemens?

Nog maar een paar dagen en dan is het weer tijd voor een nieuw jaar. Een nieuw jaar met nieuwe kansen, avonturen, mijlpalen en genietmomentjes. Ieder jaar heb ik voor mijzelf wel een aantal goede voornemens. Voor het komende jaar heb ik er ook weer een aantal. Benieuwd welke dat zijn? Lees snel verder!

Dit zijn mijn “goede” voornemens voor 2016 (in willekeurige volgorde):

  • Ik wil meer leuke uitstapjes plannen samen met Lola (met of zonder anderen). Ik heb ervaren dat het steeds leuker en makkelijker word om met Lola er (alleen) op uit te gaan. Het is altijd super leuk en is nu een stuk makkelijker dan toen ze nog wat kleiner was.
  • Ik wil meer bloggen op Mamaplaats, maar ook op mijn eigen blog. Ik doe het altijd met veel plezier, maar ik wil graag nog meer schrijven
  • Ik wil graag nog minstens 15 kilo afvallen met mijn Diet Battle. Ik heb mijn eerste doel al bereikt, maar er zijn er nog velen te behalen. Doe je mee?
  • Ik wil graag eindelijk eens beginnen met naaien voor Lola, kleertjes voor haar pop, of voor haar zelf (als ik het durf). Voor mijn verjaardag kreeg ik een naaimachine van mijn schoonmoeder en ik ben er nog steeds niet achter gekropen (oops!) en het lijkt me zo ontzettend leuk om te doen!
  • Ik wil vaker met vriendinnen afspreken, ik zie ze namelijk allemaal veel te weinig!
  • Ik wil graag een broertje of zusje voor Lola “krijgen” en dit keer hopelijk wel een fijne zwangerschap hebben.
  • Meer auto rijden. Ik rij bijna nooit auto, maar toen ik laatst met een aantal mamabloggers uit het hele land in Amersfoort had afgesproken voor een gezellige meeting moest ik onverwachts zelf rijden. Dat ging verbazingwekkend goed (ondanks dat ik dus bijna nooit meer rij, vanwege mijn ongeluk)
  • Ik wil mijn vrije tijd beter indelen
  • Ik wil meer boeken lezen
  • Ik wil vaker een date met mijn lief hebben

Ohhh…ik kan nog wel even doorgaan…maar dan red ik het zeker niet om dat allemaal in één jaar te doen.

Wat zijn jouw goede voornemens van 2016? Heb je dezelfde voornemens?