Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Mijn favoriete mama pins op pinterest

Ik ben een ware pinterest addict. In totaal heb ik 2650 pins op mijn 58 borden.

Mijn verslaving begon bij het zoeken naar leuke interieurs toen ik ging verhuizen. In mijn (naja ons) eerste echte koophuis wou ik wel ook eens een interieur wat ik echt leuk vind en niet een bij elkaar geraapt zooitje. Al snel kwam ik erachter dat Pinterest super handig was voor mijn werk. Wat een geweldig leuke knutsels en andere thema gerelateerde dingen kon ik erop vinden voor in mijn kleuterklas. En dan nog een onderdeel waar Pinterest geweldig voor is. Recepten. Ik hou van koken en hier kun je heerlijke recepten vinden. 

Vanaf dat ik zwanger was kwam ik erachter dat ook voor de zwangere vrouw en de vrouw met kind veel leuke pins te vinden zijn, dus kon ik mijn verslaving weer lekker loslaten en weer verder gaan met pinnen.

Hier mijn favoriete mama pins:

1. Gekleurde rompertjes: De DYI gekleurde rompertjes, hoedjes, sokjes, etc. Het is zo handig als deze items matchen. Het combineert veel makkelijker en een broekje met een leuk printje en je outfit is klaar. Er zijn meerdere pins van dus hier nog eentje.

2. Leg je baby vast op foto: Teken op je foto 1 of teken op je foto 2magnetische letters en cijfershou de groei bij van je kind of maak een informatieplaat.

3. Borstvoedingshempje: super handige DYI om een hempje om te toveren tot een borstvoedingshempje. Dit bespaard zo veel kosten en is zelfs voor de mensen die helemaal niet kunnen naaien (zoals ik) goed te doen.

4. Zwangerschaps ziekenhuis jurk: Ik heb er hier twee van besteld. Ook al was ik niet van plan in het ziekenhuis te bevallen maar ook voor thuis zijn deze heel praktisch in je kraamweek. Ik beviel hoog zomer (uiteindelijk toch in het ziekenhuis) en vond het heerlijk om deze de dagen na mijn bevalling te dragen. Je kind kan makkelijk aangelegd worden, kraamhulp kan makkelijk daar beneden erbij, net als jijzelf als dat nodig is en er zit niks straks waar je dat niet hebben wilt. En toch zie je er meteen goed uit. Verder is het lekker luchtig in de zomer.

5. Be proud of your bump: Deze manier van kleden was mijn favoriet tijdens mijn zwangerschap. Het is heel makkelijk te doen met een simpel t-shirt wat wat weider is aan de onder kant. Ik heb goedkope een beetje doorschijnbare bij de zeeman gekocht en heb ze overal boven gedragen en blousjes omhoog geknoopt (zie de foto, mijn laatste zwangere foto al in het ziekenhuis). Jurkjes en hempjes. Het is niet vaak dat je je buik met trots mag tonen dus zolang als het kan heb ik het gedaan. 

6. Een boek vol tekeningen van je kind: dit wil heel graag doen als Nino ouder is en kan tekenen. Een mooie manier om tekeningen te bewaren.

Wil je een kijkje nemen op mijn pinterest voor meer inspiratie dan kan dat hier.

9 jaar geleden

Ook ik ben zwaar verslaafd aan pinterest! Ik heb nog niet zoveel pins, maar zit er wel elke dag op rond te neuzen. Ik ben nu een volger van jouw leuke pins :)

9 jaar geleden

ik ben het ook helaas vergeten te doen dat met die wasmand. dus ik ga een keer een fotoserie doen met tekeningen :) misschien iets leuks voor deze kerstvakantie. Voordat hij te groot wordt!

9 jaar geleden

Ik ben ook een heuse Pinterest fan! Ik heb er vanalles op staan van interieur tot knutselen, van kerst tot thema verjaardagen. I LOVE IT!

9 jaar geleden

pinterset is idd heel erg leuk. ik ben ook verslaafd aan pin.. en ook zelf geplaats bij pinterset. jouw zoek pin van baby foto zijn kei echt leuk en groei in mand ook heel erg leuk.. jammer dat mijn kinderen al groter.. Als ik weer babytje dan ga ik zeker doen...