Snap

Mijn eerste weegmoment, spannend!!

My travel to health, mijn vorige blogs gingen er over. Inmiddels ben ik alweer een dikke week verder, hoe gaat het met me!?

Vorige week maandag begon ik via het boek killerbody aan een dieet. Ik had me goed voorbereid en heb me flink ingelezen. Ik werd lid van een facebookgroep en we besloten dan maar gelijk met een 12 mensen een app-groepje te maken. Een app-groepje waarin we elkaar door de lastige momenten kunnen helpen, we elkaar advies geven en waar we elkaar goede moed toespreken. Erg spannend, aangezien we allemaal onbekenden zijn van elkaar.

Vol goede en frisse moed begon ik er die maandag aan, ik schreef ook halverwege een blog hoe het met me ging. (Vervelend genoeg is ons internet naar de maan, maar morgen wordt dit gelukkig opgelost! Vandaar dat ik mijn blogs gauw online gooi als ik eens een keertje internet heb). 
Maar goed, mijn reis begon. Al snel zei ik tegen mijn vriend; als me dit niet helpt, en ik dit niet vol houd, dan gaat niks me lukken. Ik zit na elke maaltijd vol en heb gewoon goed gegeten. Soms pas ik iets aan, maar daarvoor gebruik ik de variatielijst achterin het boek. Ik vind het boek echt geweldig en wil ook keihard werken voor 'mijn' killerbody. Gewoon happy als ik in de spiegel kijk. Maar dat ik zenuwachtig werd naar de kilo's, dat werd halverwege de week al duidelijk. Normaal moet je jezelf elke 2 weken wegen, maar ik kon dat echt niet aan. Ik heb besloten het elke week direct te doen. Dus maandagochtend is voor mij elke keer het grote moment. En wat was ik zenuwachtig, ik heb een paar keer getwijfeld om al eerder eens te kijken.

Maar maandagmorgen werd ik gewoon met buikpijn wakker, wat als ik er niet van afgevallen was? Ik deed 3x in de week oefeningen, fitness er nog 1x bij en heb me toch heel goed aan het schema gehouden. Het was al bijna 1 jaar lang dat mijn gewicht hetzelfde bleef. Vol zenuwen kroop ik op de weegschaal and guess what!? -2,1 KG!! In 1 week!! 

En wat een motivatie, ik zet gewoon keihard door, en ook deze week lukt het me al prima. Net terug van het sporten en ik voel me steeds fitter worden. Nu alleen nog wat strakker worden ;). Maar ik heb er dus een super goed gevoel over en hoop dat dit eindelijk mijn succes naar een gelukkig lichaam wordt. Komende zaterdag gaan we uit eten, maar ik heb al gelijk op de menu kaart gecheckt voor een redelijk healthy diner. Ik denk dat mijn knopje zomaar even om is. Als mijn vriend een zak chips weg werkt, no problemo! Ik wil keihard doorzetten! :)

7 jaar geleden

goed bezig! Vooral zo doorgaan dus!

7 jaar geleden

Ik heb het boek al besteld, ik ben benieuwed en als ik vragen heb laat ik het je weten!

7 jaar geleden

Als je er nog vragen over hebt, stel ze maar hoor! Na lang zoeken naar diëten, is dit echt degene die mij ligt!

7 jaar geleden

Wat goed zeg, ik wil dit ook proberen! Ga zo door!