Snap
  • Mama
  • Kennismaking
  • Huilbaby
  • newborn
  • Mamavantwee
  • eerstblog

Mijn eerste blog voor Mamaplaats

Even voorstellen

Hallo!

Welkom bij mijn eerste Mamaplaats blog. Even een korte introductie voordat ik ga starten met bloggen op dit platform. 

Ik ben Lesley 33 jaar en woon in Hellevoetsluis. Hier woon ik samen met mijn man, mijn hondje Zoë en mijn twee kindjes Mimi en Perr. Mimi is nu 2,5 jaar en Perr net 2 maanden. 

Ik blog al zeker 6 jaar op mijn eigen blog www.mylittlehappiness.nl. Deze blog ben ik ooit begonnen vanuit een depressie. Het heeft mij weer op de rit geholpen door mijn gedachten op te schrijven en mij daarnaast op een creatieve manier te kunnen uiten. Ik maakte destijds ook veel "collages" of schreef veelal reviews. Dit deed ik in het begin 5-3 keer per week. Inmiddels blog ik niet meer met een vast ritme op deze blog, met twee kindjes en ook nog een baan is dat niet meer te doen. Toch vind ik het nog steeds leuk en plaats dus regelmatig wel iets. 

Toen ik zwanger was van Mimi heb ik voor het eerst kennis gemaakt met Mamaplaats. Ik heb er veel gezocht naar ervaringen. Toen ze drie maanden was mocht ik voor Mamaplaats een uitgebreide review doen van de Maxi Cosi Stella. De video hiervan kun je op mijn profiel terug vinden. 

Daarna heb ik qua het maken van content weinig met mijn Mamaplaats account gedaan. Uiteraard las ik nog wel met enige regelmaat hier blogs. Een tijdje terug werd ik benaderd of ik wilde gaan bloggen voor Mamaplaats. Destijds stond mijn hoofd er niet zo naar maar ik merk dat ik toch graag weer van mij af wil schrijven.  

Afgelopen periode is namelijk een grote rollercoaster geweest in ons leven. Wat een roze (of blauwe) wolk had moeten zijn, is veranderd in een periode die meer lijkt op overleven. In de aankomende blogs zal ik jullie dan ook meenemen in mijn leven en mijn zoektocht naar een "blije" baby. Mijn zoontje is namelijk een zogenoemde "huilbaby". Een term die voor mij heel erg negatief klinkt. Je ziet namelijk dat hij ergens pijn heeft en dat dat de reden is dat hij huilt. 

Binnenkort dus meer.. Ondertussen kun je mij volgen op mijn Instagram account. Als er dingen zijn die jullie graag willen weten, stel je vraag hieronder of stuur mij een dm op Instagram.

Liefs Lesley