Snap
  • Mama

Mijn eerste blog (ojee wat eng)

Mijn eerste blog. Ik schrijf anoniem en hoop dat mensen die mijn naam/verhaal kennen me niet uit de anonimiteit halen of prive benaderen.

Dit is mijn eerste blog.

Ik lees al een tijdje heel veel blogs en volg meerdere mama's. Door het lezen van de blogs kreeg ik het idee dat het schrijven mij misschien zou kunnen helpen de dingen uit het verleden te verwerken. Ik doe het dus echt voor mezelf. Maar misschien herkennen moeders zich in mijn woorden.

Laat ik me eerst maar even voorstellen.

Ik ben Dee, een mama met psychische klachten. Deze klachten zijn ontstaan tijdens en na mijn zwangerschap. De officiele diagnose is PTSS, dat zich bij mij uit in angst en paniekaanvallen. Ik heb hier meerdere behandelingen voor gehad. Maar de angstklachten en de paniekaanvallen zijn nooit helemaal verdwenen.

In mijn volgende blogs zal ik hier meer over vertellen.

7 jaar geleden

Ik heb echt anderhalf jaar lang een onleefbare situatie gehad. Zodra ik de juiste had kon ik er eindelijk vanaf komen!! Succes! Al voelt het soms niet zo.... het is te genezen!

7 jaar geleden

Het is bij mij chronisch off diagnose is Chronische Meervoudige PTSS Complex fase 2, dus ik kom er nooit meer vanaf, hopelijk leefbaar, maar weg gaat het nooit meer.

7 jaar geleden

@damaya erg he!? Soms (op slechte dagen) heb ik ook het idee dat het nooit weg gaat. Dat het chronisch is. Ik denk dat de juiste hulp ons wel verder kan helpen. Alleen wat de juiste is... is moeilijk zoeken.

7 jaar geleden

Wat fijn dat dat heeft geholpen! De juiste psycholoog is zeker een ding. Ik heb elke x het idee geHad dat de mijne nou niet bepaald de juiste was. Maar durfde niets te zeggen.