Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Mijn eerste blog, even voorstellen...

​Hi Mamaplaats mama's, ik ben Sophie en werk op de redactie van Mamaplaats.

Tijdens mijn studie communicatie ben ik als stagiair bij dit mooie blogplatform terecht gekomen en guess what... Ik wilde niet meer weg!

Snel 'even' afgestudeerd en meteen aan de slag als content beheerder op de redactie. Perfect!


Mijn taken lopen uiteen, het meest richt ik me op visuele uitingen, en het schrijven van teksten. Samen met Ziffra en Marion vormen we een gezellig maar gestructureerd team.

Met veel plezier monitor ik elke dag de gebeurtenissen op Mamaplaats en op de Mamaplaats Facebook. Jullie schrijven super mooie blogs, recht uit het hart. Respect!

Graag vertel ik ook wat over mijzelf zodat jullie een beeld hebben van wie Sophie van de redactie nu eigenlijk is.

Daar komt 'ie: ik ben 25 jaar oud en woon in het prachtige 's-Hertogenbosch samen met Coen. Voordat (en tijdens) ik startte met mijn studie Communicatie werkte ik in de horeca als bediening- en barmeisje.

Ook heb ik veel gebokst, maar dat heb ik nu omgeruild voor bootcamp. Samen met een vriendinnetje train ik voor het uitlopen van een halve marathon. Het is me al eens gelukt maar ik ben nog niet tevreden over de snelheid (snelwandel tempo haha)...

Tot blogs, Ciao!

Superleuk! Enne, 's-Hertogenbosch is prachtige en gastvrije stad ; -). Heb er jaren zelf gewoond. Inmiddels verhuisd naar dorpje onder de rook van deze stad. Ben trouwens benieuwd naar je volgende blogs :-).

8 jaar geleden

Leuk om te weten wie dit allemaal mede mogelijk maakt :D Ik hoop dat mamaplaats nog lang mag blijven. Als het aan mij ligt blog ik over 30 jaar nog, maar dan over mijn kleinkinderen ;)

9 jaar geleden

Welkom :) en leuke blog.

9 jaar geleden

Leuk dat jullie ook je persoonlijke kant laten zien d.m.v. blogs :)