Snap
  • Mama
  • Nieuws
  • blog

Mijn eerste blog op Mamaplaats

Ik kreeg vandaag op twitter een DM van Marielle, of ik het leuk zou vinden om eens een blog te schrijven.

Ik kreeg vandaag op twitter een DM van Marielle, of ik het leuk zou vinden om eens een blog te schrijven. Een beetje verbaasd dat ik deze vraag kreeg, dacht ik laat ik eens kijken, en zo onstond mijn eerste blog voor Mamaplaats

Best grappig zo ;-) Jammer genoeg gaat m'n profielfoto wijzigen al mis dus hopelijk zit ik nu niet voor niets te tikken..

Ik ben Michelle en de trotse mama van een prachtige zoon Kian. Kian is 16 juni 2011 geboren en is ( hoe clichè) het mooiste wat me ooit is overkomen!

Wat bijzonder is het om mama te worden en om zoiets dierbaars met je grote liefde te mogen delen! (Die grote liefde is Ron, we zijn elf jaar gelukkig samen en zijn zes jaar samenwonend nu)

Kian is een heerlijk eigenwijs en ondeugend mannetje, hij knuffelt maar al te graag met papa en mama, maar is ook echt een ventje dat een duidelijke eigen wil heeft. En owee als het hem niet zint..........(stiekem best leuk)

Gekke dag vandaag... Gigantische hoofdpijn en naar huis gegaan omdat ik op mijn werk niet normaal kon functioneren (kost me wel vaker wat moeite ;-) ) Thuis aangekomen krijg ik eerst een berichtje op facebook dat Kian in het tijdschrift Kinderen komt!! Helemaal leuk en supertrots! Daarna een DM of ik wil gaan bloggen en zo zit ik met een kop die uit elkaar knalt achter de computer!! (niet heel verstandig ik weet het, maar kon het niet laten om gelijk wat te gaan bloggen)

Ik ga er toch een eind aan breien want dat beeldscherm begint ondertussen te dansen voor m'n ogen...

Tot snel!!!

Groetjes Michelle

Welkom op MamaPlaats. Veel blogplezier!

11 jaar geleden

Welkom op mamaplaats!!

11 jaar geleden

Hoi Michelle, Welkom op Mamaplaats! Wat leuk dat je al direct een blog hebt geschreven. Vanuit Mamaplaats wensen we je veel plezier op onze website en laten er nog vele mooie blogs komen. Als er vragen zijn, laat het me weten. Groet Marielle