Terug
Blog header image

Mijn eerste bevalling, het verhaal

Supersnelle bevalling en daarna 7 maanden in een rollercoaster van hormonen, emoties, dagenlang wakker blijven... Kortom een huilbaby
Lindsy83
6 jaar geleden

Het blijft waar, een moederinstinct heeft bijna altijd gelijk! Gelukkig hebben jullie uiteindelijk een oplossing gevonden, maar ik kan me heel goed voorstellen dat zoiets een hele lange nasleep met zich meebrent. Ik moest trouwens wel even lachen om wat je vriend zei. Aan de ene kant heeft hij gelijk, maar er zit zeker verschil tussen "ik kan niet meer" en "de baby komt nu!" Bij de laatste komt ie dus ook echt! Dikke knuffel en ik ben wel benieuwd naar je volgende blog!

UtrechtseMama
6 jaar geleden

Thnx, gelukkig is ons meisje nu echt super lief, ontdeugend, ondernemend en merk je niks meer van de moeilijke opstart aan haar. En achteraf kan ik ook om de opmerking van mijn vriend lachen... Toen wilde ik hem echter heel hard slaan als hij niet gauw de telefoon zou pakken!!!

rebo1982
6 jaar geleden

Welkom op de blog! Wat fijn dat je je verhaal deelt. Ik denk dat er echt wel mama's zijn die er wat aan hebben.

Anoniem
6 jaar geleden

Ik heb ook een zoontje met het Kiss syndroom gehad je verhaal op de bevalling na komt over een met mijn verhaal hij kon ook niet poepen en had het ook in ze nekje . Ik raad je aan om je kindjes goed in de gaten te houden ook op latere leeftijd mijn zoon is nu 6 jaar en heeft een achterstand in alles en ook gedrags problemen hij word nu getest op ADHD dit kan voorkomen bij kindjes die Kiss hebben gehad

UtrechtseMama
6 jaar geleden

Bedankt voor je waarschuwing. Tot nu toe loopt ze in veel dingen voor, liep al met 9 maanden, kletst al hele zinnen en wil al vanaf 1,5 jaar op het potje maar wel goed om in mijn achterhoofd te houden!

Blog header image

your kidding me?!

van rs naar openhart operatie, corona, naar kawasaki

Hi! zoals jullie ik mijn vorige blogs kunnen lezen is mijn dochter geboren met een zeer zeldzame hartafwijking en zijn we er door het rs virus achtergekomen. ze heeft met de leeftijd van 5 weekjes een openhart operatie ondergaan en daarna zijn er nog meerde opnames geweest. Mae is erg vatbaar, meer dan ze dachten helaas. Nu Mae eindelijk een beetje stabiel leek te gaan, kreeg mijn vader spontane blindheid. hij bleek een halsslagader vernauwing van 97% te hebben. je geloofd het niet maar tijdens het operatie gesprek kreeg mijn vader voor het eerst een insult. niet 1 maar 5. verschrikkelijk! hieraan is hij geopereerd en gelukkig goed herstellende. phoe wat was dit heftig! 2 dagen thuis en Mae stopt met drinken en heeft hevige koorts. 11 dagen lang hoge koorts! de dokter blijft zeggen uitzieken, maar mijn dochter drinkt niet meer en hup wij wachten niet meer en gaan weer naar Mae haar afdeling waar ze word opgenomen met de 6e ziekte, een buikinfectie en herpes in haar keel ! herpes like how?!  in eerste instantie verdachten ze Mae van Kawasaki, eerste keer dat we hier van hoorde! maar godzijdank had Mae het niet. Mae geneest snel en we zijn weer thuis, oke dit kunnen we ook weer afstrepen, alles begon in november, we zijn nog geen jaar verder en Mae heeft meerdere malen aan een zijde draadje gehangen, banen zijn verloren gegaan, mijn vader was er bijna niet meer, auto verloren. ik bleek een hart ritmestoornis te hebben. nu moest het toch echt wel genoeg zijn geweest riep iedereen en was ook wat ik dacht, nooit verwacht dat ook mijn zoontje van net 4 de zeldzame ziekte van kawasaki zou hebben ! Hoe dan>! tot 4 weken eerder had ik er nog nooit van gehoord! plus het is zeldzaam en eerst dachten ze dat Mae het had, hoe kan nu Ilay het in godsnaam hebben. Toeval? hadden wij de alarmsignalen en symptonen al moeten weten? mijn zoon, die altijd dag in en uit met mij is geweest , en zn zusje moeder en vader abrupt weken lang moest missen toen zn zusje ernstig ziek was. mijn zoon die al zoveel gezien heeft, zoveel ziekenhuizen voor zijn zusje, zovaak mama kwijt omdat ze snachts naar het ziekenhuis moest. nu lag jij daar, ziek, prikjes hier en prikjes daar, ook jouwn hart.. hoe.. waarom? die vraag moet ik eigenlijk ook helemaal niet meer stellen want het brengt je helemaal nergens. al een jaar lang gebeurd er met ieder die ik het meest lief heb iets met het hart, zeldzame dingen. mijn mooie kindjes wat zijn jullie verdomd sterk zijn! en jullie rocken jullie zelf overal doorheen, en dit zullen we met zijn alle blijven doen ! JIJ WIJ SAMEN

Lieve Ilay, jij redde Mae met het rs virus, anders wisten wij nooit dat Mae haar hart maar voor 9% werkte en hadden we haar dood gevonden..

Lieve Mae, jij redde Ilay door het eerdere vermoeden van kawaski te hebben, anders had het wel heel slecht kunnen aflopen.


we zijn bijna door het jaar heen, door de hel kan je wel zeggen, maar ook weer gezegend! want we leven allemaal stuk voor stuk, maar de pijn, de angst, de trauma's die blijven. we zijn er bijna.. het jaar is bijna klaar op de datum dat dit alles begon.. 

Anoniem
18 minuten geleden

Een nieuw jaar bijna. Met heel veel liefde voor mijn helden.