Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Mijn droom vakantie

Leuke vraag en ook benieuwd naar het verrassingspakket, maar ik heb gisteren de eerste stappen gezet naar mijn ideale vakantie

Mijn ideale vakantie kost nogal wat geld namelijk.  Het is een wereldreis met mijn gezin met behulp van verschillende voertuigen, maar dat knip ik op. Ik zou dolgraag met het vliegtuig naar Canada vliegen om daar een camper te huren. Met die camper wil ik naar Mexico rijden via alle mooie plekken: oa de Grand Canyon; New York, Niagara Falls. 

Ik zie het zo voor me dat we van mooie plek naar mooie plek rijden en overal een paar dagen camperen. Met het gezin wandeltochten doen en de dag afsluiten bij kampvuren om marshmallows, broodjes en worstjes te roosteren.  

Wat ik het belangrijkste vind op vakantie is tijd doorbrengen met mijn gezin zonder iets te moeten. Tijd voor iedereen en actieve en culturele activiteiten ondernemen. 

Uiteraard hoort er ook  een boottocht bij. Ergens wil ik een deel van de tocht (bijvoorbeeld het laatste deel) per zeilboot om zo ook te kunnen genieten van zon, zee en wind. Vooraf wil ik dan met het hele gezin op duikcursus zijn geweest, zodat we dat ook kunnen doen. 

De vakantie sluiten we dan af met nog een paar dagen aan een mooi hagelwit strand bij een azuurblauwe zee en drinken we lekkere drankjes uit kokosnoten.  Zoals ik al zei, het kost nogal wat geld. Om dit waar te maken ben ik gisteren met een spaarprogramma begonnen. Over een aantal jaar moet (een deel van) deze droom-vakantie lukken :-)