Snap
  • Mama

Mijn beste vriendin en ik...

Zoals al eerder geblogd, schaam(de) ik me voor mijn beste vriendin. Ze is namelijk door de jaren heen een moeke geworden...

Na heel wat commotie ben ik bewust even gestopt met bloggen. Maar nu heb ik een update voor jullie: het hoge woord is eruit... Ik heb het gedeeld met haar! En op een best originele manier (al zeg ik het zelf): ik heb haar de twee blogs laten lezen... 

Direct bij de titel zei ze al, dit gaat over mij he Lou?!

Ja lieffie, ik ben er niet trots op maar wil wel eerlijk tegen je zijn. 

Ze kon er om lachen en huilen, letterlijk. Lachen omdat ik het haar niet durfde te zeggen en om de heftige reacties die ik gekregen had. En huilen omdat ze zich realiseerde dat ze echt een moeke geworden is. Dat wat ze nooit wilde. 

Ook was ze een beetje boos, omdat ik me niets moest aantrekken van wat anderen van haar vonden. Ik bood mijn excuses aan, ze knuffelde me. 

Ook verplichtte ze me tot het volgende: Lou, jij gaat ervoor zorgen dat ik weer de 'oude' word. 

Challenge accepted! 

6 jaar geleden

Echt top en knap! Ook de reactie van je vriendin. Wat fijn zeg! En goed dat je al due negativiteit achter je hebt gelaten.

6 jaar geleden

Wat goed dat je dit gedaan hebt, voor jezelf, voor je vriendin en jullie vriendschap. Ook mooi hoe ze reageert. Jullie zijn echt vriendinnen, moeke of niet, deze moet je koesteren! Help, steun en begeleid haar daar waar ze dat nodig heeft. Samen komen jullie eruit! Power to the mama's!

6 jaar geleden

Hahaha kijk! Ik hoop echt dat ze een voorbeeld voor je is, zoals jij dus ook voor haar bent. Ik heb alle reacties gelezen, ik vond je ook een waardeloze vriendin en echt waar, ik hoopte zo dat je de ballen zou krijgen om gewoon eerlijk te zijn en daarmee ook tegen jezelf...want als je niet je eigen stukje in deze situatie kan zien dan zul je al vroeg in je leven geen echte vriendinnen meer hebben. Koester deze maar goed! Want deze is een echte, moeke of niet :-). Best wel trots op je en fijn dat je deze update heb gedeeld.