Snap

Mijn allereerste blog

Hallo allemaal,

Dit is dan mijn allereerste blogje! Mijn naam is Shannon. Trotse mama van Zoë. 

Ze wordt 28 april a.s. alweer 1 jaar! Wat gaat zo'n jaar toch hard. De bevalling lijkt voor mij nog als de dag als gisteren.. Wel heel bijzonder om te zien wat je kindje wel niet leert in dat eerste jaar. Het zijn die kleine dingetjes waar je dan al zo trots op ben als ouder zijnde. Zoë is eigenlijk een heel makkelijk en sociaal meisje. En gelukkig is tot nu toe ook alles  goed gegaan met haar. 'Even afkloppen'.

Zelf heb ik in dat kleine jaartje al een heleboel meegemaakt.. Mijn baan waar ik zo gek op was verloren. Vriendinnen die ik heb zien komen en gaan. Alleen maar omdat ze geen raad weten hoe ze tegen je moeten doen omdat je nu mama bent. Normaal gesproken zou ik al heel zielig gaan doen en mijzelf binnensluiten. Voor alles weglopen. Maar juist omdat ik nu dat mooie kleine meisje heb, maakt het me zoveel sterker. Dat is onbeschrijflijk wat dat eigenlijk wel niet met je doet.  Want dankzij haar wil ik nieuwe dingen bereiken. Wil ik weer verder gaan leren. Heb ik het gevoel dat ik alles weer aan kan!

 

10 jaar geleden

Dankjewel!!

10 jaar geleden

Welkom en natuurlijk alvast gefeliciteerd!

10 jaar geleden

Dankjewel! Wat je zegt, helemaal gelijk! Mensen weten waarschijnlijk niet hoe ze er mee om moeten gaan. Helaas is niet elk persoon eerlijk genoeg om te zeggen wat ze dwars zitten of dat ze het moeilijk vinden.. Maar die mensen zijn we liever kwijt dan rijk zeggen we maar toch!!

10 jaar geleden

Welkom als actieve blogster, leuk. Wat leuk dat je dr eerste verjaardag mag regelen, dan lijkt ze ineens nog groter. Tja van die vriendinnen wel herkenbaar, maar ik ben niet veranderd, kan met kind afspreken maar hoeft er echt niet altijd bij te zijn. jammer dan als je er niet mee om kan gaan dan ken je mij niet goed genoeg en ben je dusgeen echte vriendin.