Snap

Met pensioen

In de lente ben ik gestopt met werken en 100 % afgekeurd, mijn oudste zei tegen zijn vriendje: Mijn moeder is nu met pensioen..Dat klinkt wel mooi, alsof ik toch verdiend thuis zit...

Af en toen voel ik me bijna schuldig dat ik niet werk...als ik luister naar de felle dames in de politiek:" Vrouwen zorg voor jezelf en doe iets met je studie etc..." of als ik een tijdschrift opensla  en lees over de perfecte vrouwen die een fulltime topbaan , 4 kinderen en een super sociaal leven hebben. Oja en nog een succesvolle man!

En ik, ik zit thuis...lummel wat rond kennelijk (volgens die politieke dame)

Maar dan vergeet ik dus even dat ik niet zomaar thuis zit..dat ik eigenlijk 20 jaar geleden al 100% afgekeurd was, maar altijd gewoon gestudeerd en vervolgens eerst ook fulltime gewerkt heb. 

Je vergeet zo snel wat je eigenlijk al gedaan en bereikt hebt.. , ondanks mijn ziekte en operaties heb ik gestudeerd, op kamers gewoond, een baan gevonden, carriere gemaakt en het hele land door gereisd om te werken en opleidingen te geven.

Ik ben alleen naar Azie geweest, heb een schilderwedstrijd gewonnen en ben niet zonder risico 2x zwanger geworden. Heb meerdere depressies overwonnen. Ben getrouwd. Heb nu een mooi koophuis, dankzij het werken...en mijn 2 jongens doen het heel goed!

Alleen nu is het op...althans mijn lichaam en mijn energie..

Nu moet ik hiermee om leren gaan en te leren genieten van mijn "pensioen" en proberen met trots te kijken naar wat ik heb bereikt, waar ik nu sta en wie ik ben.

 

 

10 jaar geleden

Tja al die vooroordelen van mensen ;-) een de buitenkant is niet te zien of een persoon gezond is of niet. Geniet van je pensioen trouwens ;-) hihi en je zit toch ook welverdiend thuis!

10 jaar geleden

Ja, ik heb ook zo'n parkeerkaart..een tijd niet gebruikt omdat ik me geneerde, maar nu gebruik ik hem wel, maar ik krijg regelmatig opmerkingen naar mijn hoofd geslingerd. Alsof je er gehandicapt uit moet zien....

10 jaar geleden

Bij mijn is het beide wat niet goed functioneert maar ik ben afgekeurd op mijn geheugen en eerder gezegd het geen geheugen hebben en zelfs raak vlakken heb met Alzheimer en daarnaast kreeg ik met gemak een invaliden parkeerkaart......tja niet echt iets waar je heel trots van word als je 32jr bent

10 jaar geleden

Hahaha Dan is mama, papa of Bal toch leuker!