Snap
  • Mama
  • mamaplaatscollab
  • stofzuiger
  • Rowenta
  • rowentax-forceflex

Met deze stofzuiger wordt het huishouden veel makkelijker!

Snap

Niet meer bukken!

Wij hadden nog geen steelstofzuiger en wilden dat al een langere tijd eens uitproberen. Onze dochter Jasmijn laat de hele dag door kruimels achter en zo’n stofzuiger leek mij veel handiger om af en toe even snel erbij te pakken. En dat klopt! Doordat deze stofzuiger ook nog eens snoerloos is, pakken we hem veel vaker en laten we dingen minder snel nog even liggen. Maar wat deze stofzuiger helemaal makkelijk maakt is de Flex stand. Hij heeft een flexibele buis waardoor je zonder te bukken goed onder meubels komt. Onder Jasmijn haar bed, waar je met de stofzuiger zo alle knuffels en speentjes onder vandaan haalt. Maar ook onder onze bank, deze heeft wat hogere poten, en is de favoriete plek van ons konijn om te liggen. Hier verzamelen er zeker nu het weer wat warmer wordt heel wat haren. In de zuigmond zit led verlichting waardoor je ook in de donkere hoekjes goed kunt zien waar je moet stofzuigen.

Snap

Veelzijdige stofzuiger

Op de stofzuiger zit een controledisplay waarmee je de zuigkracht kan bedienen. Wanneer je hem aanzet staat hij op Eco-stand, maar met een druk op de knop zet je hem op Max. Daarnaast zit er ook nog een boost trigger op waarmee je wanneer het nodig is nog wat extra zuigkracht kan inzetten, heel fijn!! En wanneer Jasmijn weer eens haar bordje omgegooid heeft, haar koekje helemaal verkruimeld heeft of een berg zand uit onze zandbak naar binnen gehaald heeft vind ik het enorm handig om de kruimelzuiger even van de steel af te klikken. Terwijl je dat doet kan je de steel gewoon rechtop in de kamer laten staan om de kruimelzuiger er weer terug op te klikken wanneer je klaar bent. Je hoeft dus niet eerst te klungelen met waar je die steel nou weer laat. Na het stofzuigen hangen we de stofzuiger weer in de oplader, zodat hij ook voor de volgende stofzuigbeurt weer helemaal opgeladen is.

Begrijpen jullie waarom ik zo enthousiast ben over deze stofzuiger? Hij is ook niet voor niets gekozen product van het jaar 2021! Mocht jij het stofzuigen ook makkelijker en leuker willen maken, dan is dit het moment! Op alle Rowenta stofzuigers hanteren ze heel 2021 een 90 dagen proef actie. En is er van 12 april t/m 30 mei 2021 een €100 cashback actie op de Rowenta X-Force Flex 11.60 steelstofzuiger.

2 jaar geleden

Zo dat klinkt erg goed. Die broek en jouw hele outfit op de fotooooo. Zo gaaaaf loveit

2 jaar geleden

Oew I Love Rowenta! Ik heb ook een Rowenta thuis. Zo fijn ❤️

2 jaar geleden

Ziet er echt zo handig uit!

2 jaar geleden

Heerlijk ❤️ draadloze stofzuigers zijn echt life hacks!