Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Met de hele bende naar Oostenrijk

Met familie en vrienden een week in de Oostenrijkse bergen. Erg fijn om daar te zijn.

We gaan al een aantal jaar met mijn ouders naar Oberau in Wildschönau. Een klein ski-gebied in Tirol. Het is dik 900 kilometer dus een mooie afstand om in een dag te overbruggen. Ik zeg altijd bij München de grens over en dan eerste berg linksaf. 

Wat een mazzel dat mijn ouders een huis boeken waar we met kinderen en al bij in mogen. Anders zouden we dit nooit zo elk jaar kunnen doen. Vrienden zitten in een ander appartement en samen genieten we zo al een aantal jaar vaak van de kerst- en voorjaarsvakantie in Oostenrijk. Heerlijk in de bergen met sneeuw en zon. 

Zo ook dit jaar. Waren we weer met z'n allen in Oostenrijk. Ook mijn schoonouders zaten in hetzelfde dorp. We hebben allemaal ons eigen plekje en eten daar een aantal avonden. Samen gaan we vaak in elk geval de eerste en laatste avond uit eten. En gaandeweg de dagen zien we elkaar bij het skiën of wandelen. Het is altijd weer erg gezellig met elkaar. En wat zijn we een bofkonten dat we dit zo met elkaar kunnen doen. 

Zelf ook nog een paar ochtenden kunnen skiën door oppas te regelen via opa of oma. En een dag echt voor mezelf met 's ochtends skiën en 's middags wandelen, even heerlijk eruit. 

Dat is ook zo fijn, je bent daar een groot deel van de tijd lekker buiten. Heerlijk in de sneeuw, hopelijk in een mooi zonnetje. Maar ook als het weer wat minder is is het gewoon heel fijn om daar te zijn. 

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Marije86?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.