Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Meisje van 9 jaar bevallen

Meisje van 9 jaar bevallen GUADALAJARA - Een 9-jarig meisje uit Mexico is bevallen van een dochter. De piepjonge moeder was pas 8 jaar toen ze zwanger raakte.Het baby'tje kwam op 27 januari ter wereld en woog een schamele 2,5 kilo. Moeder en dochter maken het naar omstandigheden goed.Vader van het kindje is een 17-jarige jongen. Volgens de moeder van het 9-jarige meisje heeft hij de benen genomen nadat hij erachter kwam dat hij haar had bezwangerd.De autoriteiten zijn naar hem op zoek. Volgens de openbare aanklager van de staat Jalisco, waar het meisje woont, begrijpt zij nauwelijks wat haar is overkomen. Justitie beschouwt de zaak dan ook als een verkrachting of een geval van seksueel van misbruik van een minderjarige. Vorig jaar beviel een 10-jarig meisje uit Colombia nog van een baby.

Lieve mama's,

Onderstaand artikel ''meisje van 9 jaar bevallen' las ik net op de website van de Telegraaf en ik kreeg meteen een rotgevoel en tranen in mijn ogen. Als je zelf moeder bent, raken deze dingen je nog eens extra hard in je hart. AFSCHUWELIJK!!! Mijn oudste is 6 jaar en het idee dat ik over 3 jaar oma zou kunnen zijn...om van te walgen. Nu is het niet in Nederland, maar toch...zo`n onschuldig, jong Mexicaans meisje dat helemaal niet lijkt te begrijpen wat haar is overkomen. Te zielig voor woorden. Ik hoop echt dat het meisje en de baby liefdevol worden opgevangen door de omgeving en dat de jongen gauw gepakt en gestraft wordt.

Meisje van 9 jaar bevallen

GUADALAJARA - Een meisje van 9 jaar bevallen uit Mexico heeft een dochter gekregen. De piepjonge moeder was pas 8 jaar toen ze zwanger raakte.Het baby'tje kwam op 27 januari ter wereld en woog een schamele 2,5 kilo. Moeder en dochter maken het naar omstandigheden goed.Vader van het kindje is een 17-jarige jongen. Volgens de moeder van het 9-jarige meisje heeft hij de benen genomen nadat hij erachter kwam dat hij haar had bezwangerd.De autoriteiten zijn naar hem op zoek. Volgens de openbare aanklager van de staat Jalisco, waar het meisje woont, begrijpt zij nauwelijks wat haar is overkomen. Justitie beschouwt de zaak dan ook als een verkrachting of een geval van seksueel van misbruik van een minderjarige.

Vorig jaar beviel een 10-jarig meisje uit Colombia nog van een baby.

11 jaar geleden

Wat vreselijk zeg! Ik moet er niet aan denken als moeder van 2 meiden :-(

11 jaar geleden

Ik hoorde het vanochtend op het nieuws. Vreselijk dat zoiets is gebeurd en de ouders wisten er niets van af??? Dat gaat er bij mij niet helemaal in. ik denk eerder dat het uit schaamte stil is gehouden.

11 jaar geleden

WAT!!! zoveel fouten in die situatie. Wat moet een 17jarige jongen met een 9 jarig meisje, hoe kan een moeder een relatie tussen hen goed vinden en wat voor relatie zou dat dan zijn ze is nog een KIND. ze wist blijkbaar dat ze zwanger was, toen ik 9 was was ik nog bij lange na niet ongesteld of uberhaupt met sex bezig. pff ben benieuwd of het baby'tje nog een fatsoenlijk leven kan krijgen en of het meisje hier nog goed uitkomt...