Terug
Blog header image

Meisje met je lange blonde haren.

Dank je lief meisje met je lange blonde haren dat je mij laat zien dat er ook mensen zijn die zomaar iets voor een ander doen.
Lindsy83
6 jaar geleden

Zo mooi kunnen mensen toch zijn! Doet me denken aan de film pay it forward. ook heel mooi dat je dit zo waardeerde en leuk geschreven!

Marinde1985
6 jaar geleden

Dank je Lindsy83 voor je lieve woorden. Ik vond het zo mooi en lief van dit meisje. Ik heb die film niet gezien. Ik zal m eens opzoeken.

Anoniem
6 jaar geleden

Super lief! Lief dat jij het ook zo waardeert dat je er een blog aan wijdt! En gelukkig dat popje nu weer lekker thuis is waar ze hoort :-) Pay it forward is inderdaad een prachtige film!

Marinde1985
6 jaar geleden

Ja ik kreeg er gelijk inspiratie door:) Dat heeft dit meisje met blonde haren ook teweeg gebracht :) Ik ga die film maar eens kijken dan :) Popje ligt weer veilig in mijn dochtertje haar armen

Liset2012
6 jaar geleden

Als we allemaal zulke dingen blijven doen, dan laten we met dat soort kleine gebaren, voor iemand even de zon schijnen. Dank je wel meisje dat je popje weer veilig bij haar mama's hebt gebracht.

Francina Naomi
6 jaar geleden

Goedheid van de mens kan niet vroeg genoeg beginnen. Doen we dit allemaal dan kleurt de wereld een stuk vrolijker naast alle nare dingen die gebeuren. Ontzettend attent van het meisje! Iedereen blij, een blij mens telt voor twee. Prachtig!

Marinde1985
6 jaar geleden

Inderdaad Liset2012. De mama's van popje waren ontzettend blij!

Marinde1985
6 jaar geleden

Bedankt voor je reactie Francina Naomi. Zeker blij met dit lieve meisje die mijn meisjes ook weer blij maakte!

Anoniem
6 jaar geleden

Oh wat is dat inderdaad lief zeg. Zo uit onverwachte hoek, op een top-stress-momentje gebeurt er ineens iets waardoor je weer weet: er zijn zoveel fantastische mensen, ook jonge mensen. Dat verrijkt je leven. Die geluksmomentjes zorgen ervoor dat je hele dag goed is! En wat mooi ook dat jij ze oppikt om er zo'n geweldige blog weer over te schrijven. een goed verhaal ligt op straat! Letterlijk dit keer!

Blog header image

Bijna 4

En zo is mijn aller aller leukste meisje alweer bijna vier 💗💗 ik vind dit zó zo spannend.. bijna naar de basisschool, écht baby af..