Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Me-time voor mama

Tijd voor jezelf of in moderne termen me-time is af en toe gewoon nodig om weer lekker in je vel te zitten. Lees hier meer >>

Soms moet je als moeder echt even die batterij opladen. Anders is het alleen nog maar moe, moe en nog eens moe, met als resultaat een heel wat minder geduldige moeder. Tijd voor jezelf of in moderne termen me-time is af en toe gewoon nodig om weer lekker in je vel te zitten.

Had ik voorheen niet heel veel tijd voor mezelf, nu lijkt er een nieuwe wereld voor mij te zijn open gegaan. Sinds deze week zit ook de jongste op school met als resultaat heel wat extra me-time. Sowieso gaat het boodschappen doen en het poetsen nu een stuk sneller, maar ik heb ook weer tijd om uitgebreid een boek te lezen of om af en toe nog even terug naar bed te gaan na een slechte nacht. Vanzelfsprekend mis ik de gezelligheid van mijn kleine meisje , maar stiekem is deze extra me-time ook wel heel lekker.

Maanden geleden heb ik via het tijdschrift Fabulous Mama een bon voor de schoonheidsspecialiste gewonnen en ik besloot meteen om deze bon te bewaren tot mijn jongste naar school zou gaan. Dat heb ik gedaan! Vandaag was het dan zover: ik werd verwend met een gezichtsbehandeling van 90 minuten inclusief massage en het verven van mijn wenkbrauwen en wimpers. Wat een luxe en wat een verwennerij! Mijn huid voelt zo zacht als die van een baby en je ziet bijna niet meer dat ik aanstaande dinsdag al weer een jaartje ouder word. (hihi )

Me-time: neem jij af en toe de tijd voor jezelf en wat doe je dan?

10 jaar geleden

Fijn,he!

10 jaar geleden

o heerlijk tijd voor jezelf. Ik neem zeker bewust tijd voor mezelf door een flinke wandeling door het bos te gaan doen als dek inderen op school zitten en ik vrij ben. Of gewoon een avondje lekker tv tijd voor mezelf te nemen als manlief weg is en de kinderen ( 6 en 9 ) op bed liggen. Gisteren had ik een gezellig uitje van mijn werk even heerlijk er op uit zonder mama te moeten zijn :)

10 jaar geleden

Klinkt super!! En ik moet inderdaad wat vaker me-time nemen, maar met één kind van drie en half en één van anderhalf zit dat er nog niet echt in, haha. Gelukkig gaan ze nog om zeven uur naar bed :-)

10 jaar geleden

Dat is niet zoveel(hihi),maar gelukkig heb jij nog het middagslaapje!