Snap
  • Mama
  • Babyspullen

Me, myself and my issues...

Ik neem jullie mee in mijn zoektocht naar de juiste outfit voor de bruiloft van mijn vriendinnetje, dit gaat niet zonder slag of stoot...

Goh.. Na lang wachten dan ein-de-lijk een vervolg blog.. Toen ik samen met Floortje begon met de plannen van Kiddolove vonden we het belangrijk om onze volgers een kijkje in ons privé leven te geven, we wisten dan ook heel zeker dat we echt wilden en gingen bloggen. Echter, in de praktijk blijkt dit nog niet zo makkelijk te gaan. Waarom dan niet hoor ik jullie denken.. Het is toch gewoon een kwestie van doen zoals iedereen dat doet! Ja, dat klopt maar er zijn altijd wel 100 andere dingen die ik moet en/of wil doen. Om een blog te schrijven heb ik even een momentje voor mezelf nodig, MET inspiratie en ZONDER een baby van 6 maanden die om aandacht vraagt. Maar goed dat is een van de 100 excuses om het niet te doen maar zoals eerder gezegd we willen dat juist wel doen.

Toen ik gisterenavond mijn make-up van mijn gezicht aan het halen was, kreeg ik dan ook ineens een helder moment.. het is nu of nooit! Toen rees de volgende vraag in mijn over-uren-makende-brein... "waar moet ik dan over schrijven..?" Over mijzelf en de ervaringen als werkende/ondernemende mama van Boris (6 maanden) met een druk sociaal leven natuurlijk, we willen jullie tenslotte een kijkje in onze levens geven..

Om daar vandaag dan ook maar meteen mee te starten, binnenkort heb ik een bruiloft van vrienden. Deze bruiloft beloofd echt op en top fantastisch, zoals in een sprookje, te worden.. Daar ik daggast ben, is mijn outfit natuurlijk een belangrijk dingetje en dus ging ik enthousiast de stad in. Helaas bleek dit nog niet zo makkelijk te zijn gezien ik nog niet al te lang moeder van Boris ben en mijn lichaam mij daarbij behoorlijk in de steek heeft gelaten.. 9 maanden zwanger, 9 maanden ontzwangeren.. nou dat ziet er dus niet al te rooskleurig uit want dan heb ik nog maar 3 maanden om 5 kilo af te vallen. Laat ik nou een hekel aan sporten hebben en fan zijn van een wijntje met lekker eten en borrelhapjes erbij.. Op dit moment ben ik dus alles behalve blij met mijn lichaam en kunnen we dus concluderen dat ik een probleem heb gezien ik van alle slechte dingen houdt. Sinds afgelopen maandag heb ik dus een strafkamp voor mezelf gecreëerd; geen koolhydraten, geen alcohol, weinig tot geen toegevoegde suikers (wat echter vrij lastig blijkt te zijn gezien er overal wel iets in zit) en NIET sporten.. Dat was echt teveel van het goede als ik dat ook nog moest doen hahaha.. dan krijgt mijn lichaam ontwenningsverschijnselen vrees ik. Daar heb ik dan ook nog steeds een beetje last van (lichamelijk dan) want ik ben sinds 2 maanden ook nog eens gestopt met roken. Ook dat was dus niet bevorderlijk voor de kilo's. Goh, nu zijn jullie dus redelijk op de hoogte van mijn tekortkomingen en issues.. Terug naar de bruiloft.

Ik heb dus letterlijk alle winkels gehad die ik kon verzinnen, zelf Milaan is er aan te pas gekomen maar ook dat mocht niet baten. Letterlijk alle jurken aangehad die ik kon passen en letterlijk 1000 keer bij mezelf gedacht, shit ik moet echt iets aan mijn lijf gaan doen! (Dat laatste is dus eindelijk gaande.)

Nadat ik zo ongeveer echt bij de pakken neerzat en ik alleen nog Oisterwijk en Antwerpen op de planning had staan, ben ik dan toch ein-de-lijk geslaagd en heb ik 2! outfits en een paar high heels weten te scoren! (1 outfit voor dag en avond is natuurlijk geen optie ;-).)

Toen ik woensdag in Oisterwijk was moest ik natuurlijk als eerste naar Mayke, de sale was die dag begonnen dus dan is het feest! Vervolgens heb ik samen met vriendinnetje en partner in crime Floor heerlijk bij de Swaen geluncht, een salade met zeevruchten voor mij en zij een heerlijke Ceasar salade, lekker gezond en passend bij mijn dieet zodat ik me straks weer fijn voel in mijn Eva kostuum ;-). Vervolgens gingen we naar Roomer, daar vond ik zowaar een prachtige black dress van Alix, die bij mijn rode muiltjes past. Ja, inderdaad ik nam een andere, vooral rare volgorde aan betreft het shoppen van mijn outfit maar ach als je verliefd bent op de perfecte schoenen dan mag je ze nooit en te nimmer laten staan, vooral niet gezien er nog iemand aan het azen was op mijn schatjes. Als klap op de vuurpijl vond ik daar ook nog een broek van Alix waar ik al heel lang naar op zoek was.. mijn dag kon niet meer stuk!

Alleen toen kwamen mijn vreselijke vrienden vetje&vetje weer om de hoek kijken en dus besloot ik te gaan kijken voor corrigerend, JA je leest het goed; CORRIGEREND ondergoed!! Ook wel mijn grootste nachtmerrie genoemd hahaha.. maar goed uiteindelijk vond ik dus een super fijne body die zijn werk redelijk serieus neemt en dit dan ook naar behoren uitvoert ;-). Ik zie er bijna uit alsof ik nooit een kind heb gebaard hahaha.. nee zonder gein, ik voel me er fijner in.

Ik ben dus klaar voor de bruiloft en klaar met mijn vetjes! Ik ga ervoor mijn leven te beteren, alle zeilen bij te zetten betreft Kiddolove en de strijd aan met mijn overtollige kilo's!!

Voor nu allemaal een hele fijne avond en we komen elkaar vast weer snel tegen in 1 van mijn volgende verhalen..

Liefs Steffie

6 jaar geleden

Oke snap het al haha hij pakt geen emoticons helaas ;-)

6 jaar geleden

Dat moest uiteraard !!!! Zijn ????

6 jaar geleden

Ah wat leuk Amberxschot! Goed om ge horen! Succes ????

6 jaar geleden

Word helemaal gemotiveerd door je blogje!!