Snap
  • Mama
  • ziek
  • jarig
  • pasen
  • museum
  • binnenspeel

Max ziek maar ook leuke dingen gelukkig

Ziek, pasen, museum, verjaardag, binnenspeeltuin

Zoveel gedaan de laatste tijd dat ik geen tijd heb gehad om te bloggen dus dan maar alles in 1 blog zou het ook vinden als jullie mij volgen op mijn instagram account.

@westbroekkellyvan. (Alle fotos van deze activeiten staan op mijn instagram account. 

- Onder aan mijn blog zet ik ook de linkjes van waar ik geweest 

Nou mijn zoon is nooit ziek en twee weken geleden kwam die op een donderavond naar ons toe en hij was zo warm niet normaal, hij is wel weer in slaap gevallen, de volgende ochtend was die opzich niet zo warm maar mocht van ons niet naar school toe. Daarna is die op de bank gaan liggen en heeft alleen geslapen en had ook wel last hoofdpijn en had ook niet vele gedronken en dat baarde ons wel zorgen. We hebben hem wel lekker laten slapen. In de avond heeft die wel wat gedronken en daarna weer gaan slapen. De volgende dag moest ik zelf werken en had helemaal geen zijn want als een van mijn kinderen ziek zijn heb ik daar echt geen zin in. Maar gelukkig kwam oma en heeft goed voor hem gezorgd maar weer de hele dag op de bank, en was nog erg heet voor de zekerheid heb ik de huisartsenpost gebeld die wilde dat ik langs kwam maar met een kind met autisme en 40 graden koorts ging dat niet maar moest een aantal testjes met hem doen en dan terugbellen dus dat wel goed, die nacht heeft die wel goed geslapen maar ook overgegeven en Zondag leek die wel wat opgeknapt maar toen de avond begon kakte die weer helemaal in. De rest van de week ook niet naar school geweest hij was vooral erg moe maar na een week was die gelukkig goed uitgeziekt.

Toen kwam het paasweekend ik en man moesten werken dus hebben we wel gezellig ontbeten en dinsdag had me zoon een studiedag en wilde eigenlijk wel wat leuks doen dus zijn we naar het Toyota museum geweest met allemaal autos van nu en vroeger was echt heel gaaf.

Woensdag heeft een meisje van 10 een hele mooie avond georganiseerd voor de binnenspeeltuin voor kinderen met een beperking en dat was zo leuk en de mamas werden ook niet vergeten zo heb ik een heerlijke handmassage gehad en een rugmassage, en er was nog een zanger en gratis eten maar zo fijn om zo dag ook mee te maken voor die kids.

En toen was het ineens 24 April en was Max jarig en is die alweer 9 en wat was het gezellig weer ouderwets een verjaardag vieren, en heeft een prachtfiets gekregen en leuke kadootjes en nog centjes.

Links

https://www.louwmanstoyotaworld.nl

https://www.place4kidz.nl