Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

mannen wat een apart geslacht

moederdag en alle kleine dingen is toch wat telt hoor mannen. waarom luisteren jullie niet!

moederdag was gister. gister moest ik net als normaal gewoon het bed uit omdat mn meiden wakker werden maar konden gelukkig weer slapen. nou ik porde mn vriend maar in zn zij en vroeg of hij kon gaan want ja ik was al 2 keer eruit gegaan. oke de meiden kwamen bij ons in bed en gingen spelen ondanks dat ze moe waren maar ja slapen is niet zo leuk he in eigen bedje als je ook wakker kan blijven :( oke ik kreeg in bed een kaart(wel met tekening van mn dochters) en een chocolade hart met de tekst mama ik hou van je. ik probeer juist niet meer te snoepen en dan kom je met zoiets papa leuk hoor. maar oke ik ga m volgende maand eten op hun verjaardag. ik dacht nou dit kan toch niet alles zijn op de hele dag dus ik hoopte op dat ik niets in huishouden ofzo hoefde te doen maar nee hoor. toen ik thuis kwam van mijn ouders was de was nog aan het rek en de afwas ook nog in de gootsteen. Ik hoef geen bloemmetje want die gaan toch snel dood maar iets beters dan een kaart en chocolade kan je toch wel bedenken!!!!! nou maar kijken wat je gaat doen in 2016 meneertje.

ik ben zo teleurgesteld in hem hij had toch wel iets kunnen doen want hij was alleen thuis en kon echt wel iets in huis doen wat mijn taak was. 

waarom moet alles voorgekauwd worden? jullie zeggen dat jullie geen gedachten kunnen lezen maar jullie hebben toch wel hersenen jullie kunnen toch wel dingen bedenken. zoals moederdag de dingen die jullie vroeger deden voor je eigen mama kan nu toch ook of de dingen die jullie vader deed om jou als kind te ondersteunen. 

nou wil ik hem terug pakken door ook weinig te doen met vaderdag maar ik ga juist een voorbeeld geven hoe het moet dan ziet hij dat het ook anders dus beter kan.

's avatar
9 jaar geleden

Haha nou hij snapt het toch niet en ik vind het moet uit z'n eigen komen dus ik ga niet zeggen wat. Hij ziet wel wat hij krijgt op vaderdag haha dan krijgt hij een idee

MuchLOVE's avatar
9 jaar geleden

Herkenbaar. Ze snappen niet wat of waarom. Als de dag geweest is, vragen ze pas wat ze dan hadden moeten doen (die van mij althans).

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij judithkamerbeek?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.