Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Mannen

Waarom heb je alleen de foute spannende man en de lieve saai man. Ik wil een lieve spannende man!

Vandaag en gister bridget jones gekeken. Erg vermakelijke film en hij zet mij zoals gewoonlijk weer es aan het denken. (Ok het lezen van de 50 tinten trilogie heeft daar ook in bijgedragen.)


Je hebt 2 type mannen
Het spannende foute type, die altijd het juiste zeg. Blaakt van zelfvertrouwen, ziet er waanzinnig uit en dat weet hij en hij geeft je even het gevoel dat JIJ heeeeeel speciaal bent. Echter is hij een enorme zak die al gauw je hart in 1000 stukjes breekt. Alias Daniel Cleaver

De saaie betrouwbare man, zegt nooit de juist dingen. Je moet alles eruit trekken en dan nog komt hij niet met de tekst waarvan je benen week worden. Onderneemt weinig spannende dingen. Jij bent het malle type die de relatie "spannend" moet houden, terwijl hij ook best eens wat moeite mag doen. Je het gevoel mag geven dat je al die "moeite" waard bent, maar daarentegen wel oprecht is en niet je hart zal breken. Jij eerder de zijne... Alias mark darcy

DAMN waarom bestaat er niet een spannende betrouwbare man die al de juiste dingen zegt en je het gevoel geeft of ben je de mooiste vrouw die er bestaat en het aller aller beste bent wat hem is overkomen.
Waarom lijken alleen die foute mannen te weten wat wij vrouwen nodig zijn en willen horen just 2 have sex with us.

ugh

Hoe ervaar jullie je mannen? Nog steeds hoteldebotel op elkaar of mag het ook wel wat spannender?

PS: ben mn man niet beu, maar soms zou ik wel eens een wat pikantere versie willen. De man in het begin van onze relatie.. ach een vrouw mag toch dromen.

10 jaar geleden

Zo herkenbaar! Mijn vent valt onder type 2, das zeker! Zucht... ik ben wel blij met hem hoor, maar spannender en liefdevoller mag het zeker. En vooral spontaner... zullen meer mannen wel hebben.

10 jaar geleden

Mijn man is lief en stoer ;-) spannend...niet echt haha maar ik ben er blij mee! de ideale man bestaat niet he ;-)

10 jaar geleden

Het komt wel goed. Zal het huis eens goed aan kant maken voor de juiste sfeer. Zal mijn eigen lijf weer strak maken zodat ik mij ook daar goed bij voel en dan komt de rest miss vanzelf terug.

10 jaar geleden

Ik heb een heerlijk lief zachtaardig broekie! Heeeeeeeerlijk!