Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

mannelijk model voor vrouwenkleding?

Laatst las ik een artikel over Andrej Peijc.  Andrej is een man, maar met zijn androgyne looks is hij vaak te zien als model in vrouwenkleding. Voor o.a. onze eigen HEMA wordt hij als model gebruikt om een push up beha aan “de man” te brengen. HEMA wil aantonen dat de bh zo goed werkt, dat zelfs mannen er een indrukwekkend decolleté van krijgen.

Door zijn vrouwelijke gezicht, slanke figuur en lange, platinablonde haren kan Andrej dus ingezet worden voor het showen van zowel herenmode als mode voor vrouwen. 

Ik vond dit zo opmerkelijk, dus ja ik vroeg mij nu af of hoe jullie hierover denken. Ik moet heel eerlijk zijn dat ik nooit zou hebben gedacht dat dit model geen vrouw zou zijn. Ik vind het wel overtuigend. Ik vind het echter wel gek dat HEMA een man voor push-up bh’s gebruikt, dat maakt voor mij de push-up bh van de HEMA alleen maar ongeloofwaardiger.  In mijn ogen kun je niet borsten creëren die er niet zijn d.m.v. een push-up bh of je zou deze al moeten gaan vullen of zo. Verder heb ik er totaal geen moeite mee dat hij model is voor vrouwenmode, maar gek is het ergens wel. Waarom zou je een man gebruiken als er ook enorm veel wel “echte” ontzettend mooie vrouwelijke modellen zijn?

Benieuwd naar jullie mening.

10 jaar geleden

Dit was vorig jaar of het jaar daarvoor inderdaad al in het nieuws. Ik vind het belachelijk dat een 'nuchtere, Hollandse' keten als HEMA een man verkiest boven een vrouw bij het showen van een push-up beha!

10 jaar geleden

wouw idd net een vrouw..grappig zeg

10 jaar geleden

Wauw!! Hij kan echt wel door voor een vrouw!

10 jaar geleden

ja klopt die foto is een campagne foto die de HEMA gebruikt met Andrej als model.