Snap
  • Mama

Man met baby: vrouwenmagneet

Herkenbaar? Jouw hubby met een baby: onweerstaanbaar voor vrouwen... Dat er dan vaak nog een vrouw bijhoort is bijzaak ;)

Ik had het er laatst met een vriendin over: mannen met baby/kind blijken enorme vrouwenmagneten! En vrouwen met kind/baby: uhm... niet sexy!

Zo weet ik nog met carnaval, mijn man liep met Roemer op zijn arm door een drukke stad. Jeetje, wat een aandacht kreeg hij: hij werd zo ongeveer betast. Ik liep er een stukje achter met de kinderwagen en aanschouwde het geheel... Dat heb ik nu nooit: Als ik met kind op stap ben krijg ik juist een stuk minder aandacht dan wanneer ik mijn kroost bij me heb, om over het zwanger zijn nog maar niet te spreken! 

Bizar toch?

6 jaar geleden

Haha, maar wel heel herkenbaar. Mijn zoon heeft een bos witte krullen en felblauwe ogen, op zich al een vrouwenfanaat dus. Maar met een papa erbij is het een hele bezienswaardigheid. Maar ik geniet er van. Vind het zelf ook heel sexy als een man iets leuks met zijn kind aan het doen is haha.