• Mama
  • Babyspullen
  • look
  • complimenten
  • gezonde
  • fris
  • uitstraling

Mama's volg deze verzorgingstips op!

We rennen achter ze aan, staan voor ze klaar met limonade en ’s avonds staat het eten klaar. Ondertussen vergeten we vaak onszelf. We moeten er wel goed uit blijven zien, is het niet voor je man of de rest van de omgeving dan wel voor jezelf! Je voelt je immers een stuk beter als je weet dat je er goed en verzorgd uitziet.

 

Scheren Tijd is vaak het excuus maar het hoeft niet lang te duren om een frisse look te creëren. Laten we beginnen met de benen. In de winter is het niet echt nodig om je benen te scheren maar het kan jezelf een lekker gevoel geven als ze glad zijn en voor je man ook. Terwijl jij de shampoo op je hoofd laat intrekken haal je even een mesje over je benen heen en de rest..

Make-up Soms is het heerlijk om ‘s ochtends een natte washand door je gezicht heen te halen en klaar. Toch ziet het er vaak wat verzorgder uit om je wimpers iets te accentueren met mascara. Ook lippenstift heb je zo op en ziet er verzorgt uit, het hoeft geen donkere te zijn mag ook een natuurlijke tint. Een poeder blush op je wangen en je ziet er gezonder uit. Je hoeft helemaal niet altijd deze drie op te doen, één maakt al een verschil!

Crème! Als je een beetje foundation of rouge op je gezicht doet, vergeet niet daaronder een dag crème te doen. Zo blijft je huid gezond en mooi en het geeft een frisse uitstraling. Vergeet ook niet ’s avonds je make-up eraf te halen en dan weer een nachtcrème op te doen, die lekker de hele nacht kan intrekken. Deze handelingen zijn ook niet veel werk maar je hebt er wel veel profijt van.

Juiste BH-maat Het is logisch dat je lichaam nog niet zo is als je misschien wilt na de zwangerschap. Afvallen gaat niet zo snel en voor sporten heb je wellicht geen tijd. Wat al een groot verschil maakt is of je een goede BH draagt. 80% van de vrouwen in Nederland draagt een bh met een verkeerde maat. Het kan zijn dat je borsten nu in de BH veel te laag hangen of er juist erg straks in zitten. Het is dus van belang om je goed te laten in lichten over je BH-maat. De BH kan nog zo prachtig zijn maar als de maat niet juist is, loop jij die mooie decolleté mis die je eigenlijk hebt!

Middagje vrij Het is al snel zo dat als wij een middagje de kinderen niet hebben of vrij zijn, het huis gaan opruimen etc. Ga in plaats daarvan een middag de stad in en koop een leuke outfit, eindelijk geen positiekleding meer!

Moeders, er zijn genoeg mogelijkheden om er zelfverzekerd en verzorgd uit te zien. Laten we deze dan ook met beide handen aanpakken en de complimenten vliegen om je oren!

12 jaar geleden

En laat het dan maar eens afgelopen zijn met die afkeurende blikken, wanneer je een dag voor jezelf hebt ingepland. Mijn zoon is ook wel eens een dag op het KDV terwijl ik een dag vrij heb. Ik werk hard genoeg en ik zorg genoeg om af en toe een dag voor mezelf te verdienen. Wat langer douchen, lekker cremen, beetje tutten en dan ga ik de stad in, lekker sneupen, terrasje of cafeetje. Liefst alleen, want ik moet op andere dagen al genoeg rekening houden met anderen. tuurlijk moet je lief zijn voor jezelf. En soms je kinderen uitbesteden om ook weer man en vrouw, geliefden te zijn. Daar word je een leukere ouder van.

12 jaar geleden

Klopt, goed dat je er ons bij stil laat staan, een opfrisser is een kleine moeite!