Snap
  • Mama
  • Gezond

mama's mogen niet ziek zijn......waarom papa's wel??

Er heerste weer wat hoor....een buikgriep...!!Alle drie de kids waren ziek en mama ook....maar echt uitzieken is er voor mama's niet bij he!

En ja hoor......er heerste op school weer een heerlijke fijne buikgriep.....natuurlijk krijgen mijn kids die dan he......Mijn 2 jongens begonnen maandagnacht ( tegelijk!!)( dus mijn man en ik stonden in een uur tijd, drie maal een bed te verschonen.....) en mijn dochtertje begon een dag later....mijn wasmachine had een hele zware week en ik heb me gek gestreken en gevouwen......en dan wil je eigenlijk een schouderklopje als alles achter de rug is, maar dat kreeg ik niet hoor...wat ik wel kreeg was zelf griep.....en flink ook! Ik voelde me woensdag zo beroerd worden en hing maar boven die toiletpot. Donderdag ging manlief 's ochtende vrolijk  de deur uit. Veel succes zei ie nog......en geen belletje overdag he.......helemaal niks. Ik belde hem nog voor iets belangrijks 's middags en het eerste wat hij gromde was:" is het belangrijk?" nou dacht ik toen, als je benieuwd ben of ik nog leef en je drie kinderen goed verzorg, lijkt dit me wel belangrijk!!!Grrrrrr......
Ik weet nog dat hij een half jaar geleden ziek was....toen heeft ie drie dagen in bed gelegen...en ik maar thee brengen en een krantje en een appel......

inmiddels ben ik weer op de been( vrouwenpower he) en is alles hier weer gezond!Maar reken maar dat ik het onthoud en als hij ziek is, ik de deur dicht trek en veel succes roep!!!!!

9 jaar geleden

haha leuk dat je het herkend!!!super mommy powerrrrrrr!!!

9 jaar geleden

dit is echt zooo herkenbaar! Nu heb ik gelukkig nog niet meegemaakt dat ik tegelijk met mijn uk ziek was, maar wel een keer goede griep gehad zelf en mijn vriend die maar gewoon lekker weg ging (int weekend) en mijn zoontje bij mij achterliet... Moet ik eens proberen als hij ziek is dan krijg ik de wind van voren denk ik... Maar inderdaad die vrouwenpower helpt ons erdoorheen en we zijn gewoon supermama's!