Snap
  • Mama

Mama’s eerste verjaardag met onze kleine man

In november heeft papa zijn verjaardag kunnen vieren met ons ventje en nu was ook mama aan de beurt.

De maanden maart en april zijn bij ons altijd erg druk met verjaardagen. Van begin maart tot half april zijn er 6 neefjes jarig, een zwager en 5 maart ben ik zelf jarig. Dit jaar was extra speciaal omdat het de eerste keer was met ons ventje. Het klinkt misschien stom, maar als mama maak je dat toch anders mee dan wanneer je een groot feest geeft voor vrienden. Aan mijn kant van de familie hebben wij vanwege de vele verjaardagen eigenlijk afgesproken de verjaardagen van de volwassenen niet meer te vieren. Het werd dit jaar dus gewoon lekker klein en er even voor elkaar zijn. 

Ons huisje laat nog even op zich wachten dus ik vierde het bij mijn ouders. Ik had alleen wat directe familieleden van ons uitgenodigd en een van mijn zussen wilde toch ook wel even langskomen met de jongens. Zij waren er als eerste en mijn dag begon dus erg goed met wat rake opmerkingen. Het eerste wat ik te horen kreeg was dit: Hoi tante Kim, Gefeliciteerd met jouw kwart eeuw…
En bedankt, ik voel me af en toe al oud. Nou zullen veel moeders hier misschien denken van joh zeur niet zo, je bent nog jong, maar zeker omdat ik tieners train binnen het synchroonzwemmen krijg je nog weleens opmerkingen te horen dat je je oud voelt. En deze zin kwam dus ook wel even binnen ;).

Ondanks het kleine aantal genodigden zorgden de kinderen voor genoeg afleiding en het was dus ook wel goed dat we een kort tijdsbestek hebben aangehouden. Toen iedereen weer weg was zijn we naar het huis van mijn vriend gegaan, even lekker met zijn drietjes. We hebben dus heerlijk gegeten, veel geknuffeld, een filmpje gekeken en ik kreeg mijn cadeautje nog. Twee dagen er tussenuit met zijn tweetjes. Super leuk natuurlijk en heb er onwijs veel zin in. Het is alleen ook de eerste keer dat we echt met zijn tweetjes ergens anders slapen, dat is wel even spannend. Gelukkig is ons ventje erg makkelijk dus zal het vast wel goedkomen. Heb in ieder geval erg genoten van mijn verjaardag en binnenkort mag ik dus nog even verder genieten, ik zeg; top geregeld! 

kimmiej1's avatar
8 jaar geleden

Nog bedankt! :)

kimmiej1's avatar
8 jaar geleden

Nog bedankt! ivm mijn gezondheid toch even weer langer dan gepland offline geweest, maar blij om te lezen dat ik niet de enige ben haha. Zal er zeker over schrijven, bedankt! :)

Loes van der Leer's avatar
8 jaar geleden

Nog gefeliciteeeerd!! :D

Lindsy83's avatar
8 jaar geleden

Nog gefeliciteerd! Dat oud voelen herken ik wel al hoor en ik ben als het goed is ook nog niet eens op de helft van mijn leven ;) Spannend maar leuk om er straks even met zijn tweeen uit te gaan. Ik lees graag je blog over hoe je het vond!

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij kimmiej1?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.