Snap
  • Mama

Mamaplaats wordt PAPAplaats!!

Mamaplaats is niet alleen voor mamas, ik ben een papa en schrijf hier gewoon mijn blogs!!

Mamaplaats, een blogsite voor en door moeders. He er zijn hier ook papas, dus ik noem dit nu Papaplaats :) hahha.

Voor iedereen

Bloggen is voor iedereen, niet alleen voor mama's. Mijn allereerste blog van gisteren is met veel enthousiasme gelezen en dankjewel voor de reacties! Het is echt een fijn gevoel om te lezen dat andere mensen je blog lezen en reageren! Dus mama's en papa's dankjewel!

Terughoudend

Eerst was ik wel terughoudend om een blog te schrijven. Ik zie hier vooral alleen mama's maar volgens mij zijn papa's hier ook welkom! En wat was het leuk om mijn blog in de email van mamaplaats te zien :) Ik vind het heerlijk om gewoon mijn gedachten op te schrijven, hoe mijn dag is gegaan, of er zit mij iets dwars of wil gewoon een ervaring delen met jullie. En hee waarom zou dat niet kunnen? Omdat ik een papa ben? Nee ik mag dit ook :)

Gevoelens

Zo goed als iedereen die hier op mamaplaats zit schrijft over hun ervaringen, gevoelens enzovoorts en voor een aantal is dit misschien heel moeilijk om het op papier te zetten. Bijvoorbeeld een overlijden, of een mama of papa die zich extreem zorgen maakt over bepaald gedrag van een kind, of een ouder die extreem blij is over een langverwachte zwangerschap of eentje die supersnel is gegaan. En weet je, ik lees al die blogs met "plezier" Ik geef een reactie waar nodig en ga graag een gesprek aan.

Elkaar leren kennen

Je denkt vast, he je kan elkaar hier niet leren kennen maar geloof mij. Echt wel. Als ik alle blogs van vandaag lees en reageer en je krijgt reacties dan leer je elkaar kennen. Je geeft reacties, je krijgt een reactie terug en zo heen en weer, je wisselt adviezen uit, tips, je ontvangt tips, je leert van anderen en aan het einde van de dag voel ik mij goed. Ik heb die dag geleerd wat ik uit die dag kon halen.

Winacties

Heel groot voordeel van op mamaplaats zijn is de winacties. Oke sommige (zwangerschapskleding, zwangerschapsbelt is niks voor mij) maar boeken, speelgoed, vakantie, ja kom maar op! daar maak ik mijn vrouw heel blij mee. En dan nu de winactie van vandaag. Maak je eigen ring, zelf je keuzes maken, ja die wil ik wel. En nee niet voor mij (haha) maar voor mijn vrouw. Een kerstkado :) Een ring met een hart erin, die voor onze liefde staat. We kende elkaar pas 3 maanden en verloofden, en 9 maanden later zijn we getrouwd, 2 maanden daarna woonde we pas samen en jaar later is onze dochter geboren! Wow dat ging snel, en nu 4 jaar later, nog steeds en zelfs nog meer en gelukkiger dan ooit! En dan de naam van onze dochter is de ring, ze zal dit nooit verwachten en zal waarschijnlijk een gat in de lucht springen als ik win. En weet je wat het beste van dit is, ze weet niet dat ik deze blog schrijf dus ze ziet dit niet aankomen! :)

Reviews

Materialen, vakanties, enzovoorts testen voor PAPAplaats :) Ik doe graag mee. Wacht nu nog op een review waar een papa voor geschikt is maar zodra die er is schrijf ik mij in! Zoals sommige ouders al schreven op mijn andere blog was dat een mening van een papa soms wel ophelderend kan zijn! Nou een papa review op een kinderwagen bijvoorbeeld is dus erg handig en ophelderend (jullie woorden haha)

Over mijzelf

In "over mijzelf" stukje staat dat ik een echte papa ben maar ook wel een knuffelbeer en dat is nu eenmaal zo. Ik geniet veel van mijn gezinnetje :) Onze dochter is nu net 3 jaar oud en was een wijsneusje is het. Ze maakt mij af en toe helemaal gek maar he dat hoort er nu eenmaal bij zeggen we dan. Aan het einde van de dag ben ik een vermoeiende maar trotse papa. En kijk ik met plezier terug op hoe de dag is gegaan. Als jullie meer over mij willen weten, schroom niet en vraag :) En misschien krijg je zelfs antwoord haha.

9 jaar geleden

leuk geschreven. Welkom hier op mama & papa plaats :)