Snap
  • Mama
  • peuter
  • prematuur
  • PTSS

Mamaplaats comeback

Ja, hoi! Daar ben ik weer.

Ik kreeg best veel berichtjes via IG van mamaplaats volgers die het jammer vonden dat ik hier was gestopt met bloggen. Groot deel is mij gaan volgen op mijn eigen blog maar ik merk dat bloggen om mamaplaats zoveel toegankelijker is.

Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik best issues heb gehad met: wat wil ik eigenlijk met sociale media. Het enige wat ik weet is dat ik plezier haal uit schrijven en delen en dan vooral het schrijven. Ik heb dan ook besloten om hier weer het één en ander te gaan oppakken met bloggen. Uiteraard ga ik nog steeds verder met ‘ons prematuur avontuur’ blogs. Ik deel ze dan alleen ook op mamaplaats (en nog steeds op mijn eigen blog!). Tevens ben ik gaan bloggen over het verloopt van mijn PTSS en die blogs zal ik hier dan ook aanvullen tot ik bij ben.

Betreft mijn manier van delen ben ik het één en ander gaan veranderen. Voor de mensen die mij op IG volgen zullen ondertussen wel weten dat ik Lize niet meer herkenbaar deel ivm haar privacy, enge ventjes op de wereld en een stukje privé gerelateerd. Hierdoor zal ik ook alle delen opnieuw gaan delen op mamaplaats omdat ik het één en ander heb aangepast en andere foto’s heb toegevoegd. Ook wil ik gewoon wat andere blogs gaan schrijven uit de losse pols. Over het moederschap en andere dingen die ik op dat moment kwijt wil.

Ik hoop dat ik mensen weer kan helpen met het delen van ons verhaal en schroom je niet om iets te vragen. We zijn nu oké en gelukkiger als ooit te voren dus ik kan het hebben!

Liefs,Kikki