Snap
  • Mama
  • Relatie

Mamaplaats, bedankt voor een extra mooie Valentijnsdag!

Lieve mamaplaats, Heel erg bedankt voor de leuke valentijnsprijs! Pinguïns kunnen vliegen!!!

Tringgggg! Daar ging de deurbel. Een vrolijke meneer kwam een hele grote doos brengen,  bijna zo groot als onze dochter Alyssa. 

Dat was toch wel heel spannend! En wat zat er in?! Een grote kaart en een nog veel grotere ballon! Wat een feest!!!!

Een gepersonaliseerde ballon ging niet meer lukken voor Valentijnsdag (heel begrijpelijk te populair! ) maar gelukkig heeft greetz ook hele leuke andere balonnen. Alyssa is stapeldol op haar 55cm hoge pinguïn, die zowel kan vliegen als lopen. Geweldig! Ze danst er de hele kamer mee rond, hij krijgt knuffels en neussieneussies en zelfs vliegles!

Om nog even terug te komen op de reden waarom ik vond dat Alyssa wel wat extra liefde kon gebruiken. .. Ze is nog geen grote zus (vandaag 40 weken en 3 dagen zwanger en ik voel elke dag haha) dus daar moet ze nog even op wachten. Onze doodzieke kat heeft het gelukkig wel gered! Hij is er nog lang niet bovenop, maar hij is er nog en dat is natuurlijk het allerbelangrijkste. Ook vierden we gisteren dat haar papa 30 wordt dus was het heel de dag feest. Met cadeautjes, visite en volop gezelligheid. Het opvrolijken is dus fantastisch gelukt. Nogmaals bedankt voor jullie bijdrage! 

Hebben de andere papa's en mama's ook een fijne Valentijnsdag gehad?

Liefs Bodil

9 jaar geleden

haha wat coool. Valentijnsdag was bij ons in de sneeuw op de ski's! niet erg romantisch maar ach... daar hebben we de andere 364 dagen nog voor ;)