Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Mama~Dag met Roxje ♡

Mama Dag met 3 kids... Dat wordt dus ieder een eigen mama dag! Daar kunnen we zo van genieten.

De afgelopen mama dag met Rox was de afgelopen vakantie. Zoals jullie weten zijn er 3 kids in ons gezin met uiteenlopende leeftijden, dus voor ieder een eigen mama dag is ook echt de beste manier op een eigen beetje verdiende aandacht van beide kanten.

Zo gezegt zo gedaan... Mama dag met de kleinste spruit Rox (6 jaar.) Het is vakantie en we hebben saampjes het huis voor onszelf. Heerlijk meiden tutten vandaag, dus super lang onder de douche, masker spelletje, Jill tekenen en natuurlijk in de make-up en kleertjes passen. 

Geweldig! Rox besluit te gaan voor de Barbie look, dat heeft laatst een bekende YouTube ster nog gedaan dus dat wordt hem... Hoor je Barbie, dan hoor je roze.. Dus roze it is! Rox doet mama en mama doet Rox, zegt ze... "Mama kan jij zo'n wing?" Waar halen ze het vandaan? Rox is 6 en vraagt om een wing??? Hoe bedoel je klein volwassenen.... "Maar Tuurlijk Rox kan ik een wing..." Hihi, maar dat valt nog niet mee hoor, maar de aanhouder wint... Daarna ook nog even de kast open trekken. Veel te klein zo te zien dus dat draait uit op shoppen op de H&M app. Heerlijk met het boek erbij zitten we saampjes met onze Barbie make-up op het grote bed. Toppie, maar echt, wat wordt ze dan groot! Nu al op de €116, dus op naar €128! Dat wordt een behoorlijke bestelling, maar wat nog leuker is: de mama dag als alles binnen komt! Heerlijk saampjes passen. En dan dus oud eruit, (altijd weer een goede bestemming voor) nieuw erin! En dan .... genieten van onze lieve kleine mini me. 

Zomaar een dagje mama dag! Heerlijk hoor!

Mama of papa dag, geniet iedere dag van je kids en elkaar!

7 jaar geleden

Echt hoor Jill19 genieten moet je iedere dag doen! En bedankt voor je reactie!

7 jaar geleden

Heeerlijk, ik geniet natuurlijk elke dag van m'n kids, maar precies wat je zegt: op mama dag geef je ze toch wat extra aandacht en ga je toch specialere dingen doen die je doordeweeks niet doet. Love it!